Pretraga

Prijavite se na besplatnu radionicu: Akademija za industrijski razvoj

A- A+

Hrvatska gospodarska komora organizira besplatnu, dvodnevnu online radionicu pod nazivom Akademija za industrijski razvoj (AIR) koja će se održati 14. i 15. lipnja 2021.

industrija

Foto: Unsplash; ilustracija

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji žele povećati svoju konkurentnost na tržištu, potaknuti stvaranje inovacija i internacionalizirati svoje poslovanje.

Održat će se na platformi MS Teams, a prijaviti se možete do 13. lipnja u 16:00 sati putem prijavnog obrazca.

Izlaganja će održati certificirani predavači, educirani na treningu trenera u organizaciji Svjetske banke. U sklopu radionice poduzetnici će se imati prilike informirati o nizu aktualnih tema važnih za poslovanje u suvremenim uvjetima te za podizanje konkurentnosti, poput globalnih lanaca vrijednosti (GLV), digitalne transformacije, klaster inicijativa i inovacijskih klastera te mogućnosti njihova financiranja iz EU fondova, prava intelektualnog vlasništva, komercijalne arbitraže, internacionalizacije poslovanja i transfera tehnologije.

Izdvojeni članak

Zbog nove odluke u jednoj od najrazvijenijih svjetskih industrija ugroženo 36 posto radnih mjesta

Pitanja, rasprave, komentari

Radionica se provodi u okviru Strateškog projekta za podršku inicijativa klastera konkurentnosti, financiranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, na kojem Hrvatska gospodarska komora sudjeluje kao partner, a čiji je nositelj Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja.

Pored upoznavanja s navedenim temama i novitetima u okviru njih, polaznici će imati priliku za postavljanje pitanja predavačima u okviru tema izlaganja, uključiti se u raspravu i komentirati strateški i zakonodavni okvir koji regulira određeno područje.

Za besplatnu radionicu prijavite se na POVEZNICI.

Prijavite se na besplatnu radionicu: Akademija za industrijski razvoj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap