Pretraga

Tri odvojene nesreće u okolici Zagreba: Tri muškarca pala s krovišta, jedan preminuo

A- A+

Preko vikenda su se dogodile čak tri odvojene nesreće u okolici Zagreba, od kojih je jedna imala i smrtni ishod. Prilikom obavljanja radova na krovovima, trojica muškarca su pala i zadobila teške ozlijede, a jedan je i preminuo.

svijeća

Ilustracija | foto: Pixabay

U okolici Zagreba je u subotu 26. studenog došlo do tri odvojene nesreće slične prirode. Tri muškaraca su prilikom obavljanja radova na krovištu kuća pala s velike visine. U nesreći koja se dogodila na području Sesveta u Kašini u Ulici Ivana Mažuranića se muškarac (42) najvjerojatnije u jednom trenutku poskliznuo i pao s visine oko 580 cm na tlo gdje je na mjestu događaja preminuo.

U druge dvije nesreće nije došlo do smrtnog ishoda, ali su oba muškaraca teško ozlijeđena. Prva nesreća se dogodila na području Svetog Ivana Zeline u mjestu Križevčec u istoimenoj ulici, gdje je 45-godišnjak tijekom obavljanja radova oko dimnjaka na kući, najvjerojatnije se poskliznuo na krovu i pao s visine od oko 5 metara. Muškarac je prevezen u KB Dubrava.

Izdvojeni članak

Teška nesreća na radu u Sisku: Poginuli vlasnik klesarskog obrta (38) i radnik (22)

Još jedna slična nesreća se dogodila u Brezovici, u Potočkoj ulici, gdje je 50-godišnjak obavljao radove na krovištu te u jednom trenutku pao s visine od oko 4 metra. Njemu je liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb.

Copy link
Powered by Social Snap