Pretraga

Važna obavijest stigla iz HEP-a: Tri zagrebačka naselja ostaju bez toplinske energije

A- A+

Važna obavijest za stanovnike tri zagrebačka naselja stigla je danas iz HEP-a. Zbog radova na centralnom toplinskom sustavu grada Zagreba obustavlja se isporuka toplinske energije.

Sustav grijanja, ilustracija | foto: Unsplash

Stanovnici tri zagrebačka naselja do kraja tjedna ostaju bez opskrbe toplinskom energijom.

Zbog radova na centralnom toplinskom sustavu grada Zagreba, krajnjim kupcima HEP-Toplinarstva u zagrebačkim naseljima Borovje, Folnegovićevo naselje i Savica privremeno će se obustaviti isporuka toplinske energije. Kako navode u obavijesti HEP-Toplinarstva obustava toplinske energije za tri zagrebačka kvarta trajat će od ranojutarnjih sati 19. svibnja do večernjih sati 22. svibnja.

Kao razlog obustave toplinske energije iz HEP-Toplinarstva navode radove na modernizaciji i automatizaciji šahta u naselju Borovje čime će se, dodaju iz HEP-a, optimirati rad i funkcioniranje vrelovodne mreže.

– Radnici HEP-Toplinarstva će uložiti maksimalne napore da radove završe u što kraćem roku i da krajnjim kupcima uspostave kontinuiranu isporuku toplinske energije, navode iz HEP-a uz molbu za strpljenje i razumijevanje krajnjih kupaca.

Copy link
Powered by Social Snap