Pretraga

Važna obljetnica: Portal bauštela.hr slavi prvi rođendan!

A- A+

Prva godina našeg djelovanja je iza nas! Prije točno godinu dana napisali smo i objavili prve tekstove, a danas smo mjesto koje okuplja relevantnu publiku građevinskog i srodnih sektora. Hvala vam što ste uz nas!

bauštela rođendan

Prva godina djelovanja je iza nas! | Foto: Ylanite Koppens, Pexels

Prije godinu dana entuzijastična ekipa lansirala je svoj najnoviji projekt namijenjen publici koja prati sektore građevine, nekretnina, estetike i obnove potresom pogođenih područja – i rođen je portal bauštela.hr! Od samog smo početka predani stvaranju uspješnog medija koji će na jednom mjestu okupljati sve relevantne aktere i zainteresiranu publiku. U prvoj godini našeg djelovanja, postigli smo upravo to – ali tek se zagrijavamo.

Portal bauštela.hr najnoviji je specijalizirani portal u portfelju izdavača Pametna kuća i njegova su specijalnost sva događanja u sektoru građevine. Pratimo najvažnija zbivanja u zemlji, ali i u susjedstvu i šire. Godinu dana nakon naših prvih objavljenih tekstova, ponosni smo što možemo potvrditi da nas je publika prepoznala kao relevantan izvor informacija koje im trebaju.

Tome svjedoče rezultati čitanosti prema podacima koje bilježi i objavljuje Gemius Audience. U siječnju 2022. godine zabilježili smo preko 60.000 jedinstvenih posjetitelja, a listopad 2021. za nas je bio posebno važan, jer smo tada oborili rekord čitanosti s preko 122.200 jedinstvenih posjetitelja.

O čemu pišemo?

Na portalu bauštela.hr pronaći ćete nekoliko rubrika posvećenih različitim aspektima građevine i srodnih sektora. Kroz rubriku Novosti izvještavamo o najnovijim zbivanjima na lokalnoj i državnoj razini, ali i u svijetu. Rubrika Gradilište prati sve najvažnije infrastrukturne i građevinske projekte, dok je upravljanju i prodaji nekretnina posvećena istoimena rubrika. U rubrici Estetika pronaći ćete najnovije trendove uređenja interijera, kao i priče uspješnih domaćih obrtnika, dizajnera i arhitekata.

Rubrika Održiva gradnja posvećena je energetskoj obnovi, zelenoj energiji i razvoju ekološke gradnje. U rubrici Sam svoj majstor potražite inspiraciju za vlastite projekte, kao savjete i priče stručnjaka. Naposlijetku, u rubrici Obnova pratite najnovija zbivanja u obnovi potresom pogođenih područja Hrvatske.

Pratite nas i dalje!

Želite li uvijek biti informirani o najnovijim događanjima iz sektora, zapratite portal bauštela.hr na društvenim mrežama po vašem izboru:

Pratite naš Facebook, preko ove poveznice;

Postanite i član naše Facebook grupeDnevna doza bauštele’;

Pratite naš Instagram, preko ove poveznice;

Pratite naš Twitter, preko ove poveznice!

Želite li jednom mjesečno na e-mail primiti najvažnije vijesti koje smo objavili, pretplatite se na naš newsletter preko ove poveznice ili putem obrasca dolje.

Na kraju, želimo se još jednom zahvaliti što nas čitate i pratite, pišete nam svoje dojmove u komentarima te nam se javljate s informacijama koje su vam važne. Zahvalni smo na povjerenju koje nam ukazujete – ono nas motivira da se trudimo biti sve bolji.

Copy link
Powered by Social Snap