Pretraga

Veselje u obitelji zbog prinove: Supruga ministra Paladine rodila je treće dijete

A- A+

Ministar graditeljstva Ivan Paladina i njegova supruga, u ponedjeljak su dobili sina. To je treće dijete u obitelji ministra, a na sjednici Vlade mu je na prinovi čestitao i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Ministar Ivan Paladina, foto: screenshot YouTube

Obitelj ministra Ivana Paladine ima ovih dana puno razloga za slavlje. Naime, njegova supruga Martina rodila je treće dijete. Supružnicima se u utorak u Zagrebu u jutarnjim satima rodio sin kojem su nadjenuli ime Petar.

– Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Martina i Ivan, kao i cijela obitelj presretni su zbog novopridošlog Petra. Želimo malom Petru i obitelji Paladina puno zdravlja, ljubavi i sreće, objavljeno je iz Vlade.

Izdvojeni članak

Ministar Paladina: Tko se odluči za samoobnovu, naknada je i do 80 tisuća kuna

Na sjednici Vlade održanoj u srijedu, ministru Paladinu i njegovoj obitelji je čestitao i Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja. Nakon uvodnog govora, Medved je poželio zdravlje i sreću cijeloj obitelji Paladina.

– Za kraj ovog uvoda želim čestitati ministru Paladinu i njegovoj supruzi, koji su jučer treći put postali roditelji. Želim malom Petru i cijeloj obitelji Paladina puno zdravlja i sreće, poručio je Medved nakon uvodnog govora na sjednici Vlade.

 

Veselje u obitelji zbog prinove: Supruga ministra Paladine rodila je treće dijete
Share via
Copy link
Powered by Social Snap