Pretraga

[VIDEO] Još malo pa gotovo: Pogledajte kako izgleda najmoderniji stadion u Hrvatskoj

A- A+

Gradnja Pampasa, novog stadiona u Osijeku, u finalnoj je fazi. Postavljene su gotovo pa sve tribine, pa je praktički preostalo još samo postavljanje travnjaka. Stadion bi trebao biti u funkciji već krajem godine, a objavljene su najnovije snimke napretka radova.

Gradilište je posjetio i Lőrinc Mészáros, glavni sponzor Kluba, u društvu klupske delegacije predvođene predsjednikom Ferencom Sakaljem i članovima Uprave Valentinom Koprivnjak i Vladimirom Čoharom.

Mészáros je obišao vanjski prsten i unutrašnjost stadiona, pregledao detalje vezane uz unutarnje uređenje, a posebno zadovoljstvo iskazao sadržajima koji će biti namijenjeni klupskoj školi nogometa, posebno terenima za trening i uvjetima za najmlađe igrače.

Izdvojeni članak

NK Osijek uskoro seli na novi stadion: Ususret kraju radova, povećan broj mjesta

Podsjećamo, sam projekt je od početka doživio nekoliko promjena, a između ostalog je povećan i kapacitet, koji će biti 13.005 mjesta. Dodatna mjesta su ‘pronađena’ zato što je napravljena optimizacija zapadne tribine, gdje su ubačeni smještajni kapaciteti za igrače.  Strabag je glavni izvođač radova, a glavni nadzorni inženjer je Hrvoje Sučić. Više o tome pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap