Pretraga

Vlasnik građevinske tvrtke (29) fizički napao muškarca; Naručio hranu za radnike koju nije platio

A- A+

Policija ga sumnjiči da je 11. srpnja 2019. godine u Malinskoj fizički napao i ozlijedio 41-godišnjeg hrvatskog državljanina, uputivši mu pritom ozbiljne prijetnje.

Foto: Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, prijevare te prijevare u gospodarskom poslovanju, policija je protiv 29-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku, javlja Policijska uprava primorsko-goranska.

Policijski službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom, zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.

Izdvojeni članak

Zbog građevinskih radova u Šibeniku se potukli susjedi: Intervenirala policija

Napao i ozlijedio 41-godišnjaka

Policija ga sumnjiči da je 11. srpnja 2019. godine u Malinskoj fizički napao i ozlijedio 41-godišnjeg hrvatskog državljanina, uputivši mu pritom ozbiljne prijetnje. Tijekom kriminalističkog istraživanja je k tome utvrđeno da je u razdoblju od 17. listopada 2018. do 25. veljače 2019. godine od 68-godišnje hrvatske državljanke posudio novčani iznos od oko 78.300 kuna, koji do danas nije vratio.

Uz navedeno, sumnjiči se da je u lipnju 2019. godine u Malinskoj, kao vlasnik građevinskog obrta, usmeno dogovorio s vlasnicom ugostiteljskog objekta isporuku hrane za djelatnike njegove tvrtke u srpnjui i kolovozu. Iako je 67-godišnja vlasnica ispunila dogovor i dostavljala hranu, isti nikada tu uslugu nije platio. Time ju je materijalno oštetio oko 15.000 kuna.

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela prijetnje, prijevare te prijevare u gospodarskom poslovanju, policija je protiv osumnjičenog 29-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

 

Copy link
Powered by Social Snap