Pretraga

Fond za obnovu pozvao zainteresirane da se uključe: U tijeku prva faza dinamičkih sustava nabave

A- A+

Fond za obnovu Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije poziva zainteresirane gospodarske subjekte da se uključe u prvu fazu dinamičkih sustava nabave za usluge projektiranja, usluge operativnih koordinatora, usluge stručnog nadzora i usluge ovlaštenog inženjera građevinarstva.

Ilustracija, foto: Unsplash; Romain Dancre

Dinamički sustav nabave otvoreni je sustav za sve zainteresirane gospodarske subjekte koji žele sudjelovati u postupcima nabave i koji žele primati pozive za dostavu ponuda. Sve što gospodarski subjekt treba učiniti je kliknuti na poveznicu predmeta nabave koji ga zanima i sukladno objavljenim uputama dostaviti zahtjev za sudjelovanje.

Nakon pregleda i ocjene zahtjeva, Fond će ga pozivati u sve postupke nabave iz predmetne kategorije za predaju ponude. Bitno je naglasiti da gospodarski subjekt koji se prijavio u dinamički sustav nabave i koji dobije poziv za dostavu ponuda nije ničim obvezan predati svoju ponudu ukoliko u tome trenutku za isti posao nema interes.

Izdvojeni članak

Fond za obnovu Grada Zagreba otvorio nadmetanje: Usluge tehničko financijske kontrole vrijedne skoro 10 milijuna kuna

Kada će Fond imati ponovno potrebu za nabavu istog predmeta nabave, ponovno će svi gospodarski subjekti iz sustava biti pozvani na dostavu ponuda. Fond za obnovu u manje od 10 mjeseci kroz dinamički sustav uputio preko 200 poziva za dostavu ponuda, ukupne procijenjene preko 50 milijuna kuna. Svi relevantni podaci vezani uz navedene dinamičke sustave dostupni su ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap