Pretraga

Jedan grad ponovno nudi sufinanciranje obnove fasade u staroj jezgri

A- A+

Iz Grada Križevaca su objavili javni poziv kojim sufinanciraju obnovu fasada na stambenim jedinicama koje se nalaze u staroj gradskoj jezgri. Prijaviti se mogu fizičke ili pravne osobe koje su vlasnici ili suvlasnici nekretnine koje se nalaze u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera te na Trgu Antuna Nemčića. Prijave još nisu krenule, a zaprimaju se od 15. siječnja do 15. listopada.

gradska uprava Križevci

gradska uprava Križevci | foto: Grad Križevci

Ako živite u centru Križevaca možete se prijaviti za obnovu fasade vaše nekretnine. Postoje neki uvjeti koje morate zadovoljiti, a prijaviti se možete najkasnije do 15. listopada.

Križevci će ponovno sufinancirati obnovu fasada nekretnina u centru, a zadnji takav javni poziv je trajao do listopada prošle godine, o čemu smo pisali u ovom tekstu. Baš kao i tada, i sada se pruža mogućnost obnove fasade suvlasnika ili vlasnika nekretnina koje se nalaze u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog, na Trgu Josipa Jurja Strossmayera te na Trgu Antuna Nemčića.

Izdvojeni članak

Hrvatski grad sufinancira obnovu fasada u staroj jezgri: I do 20 tisuća eura po prijavi

Ipak, sufinancirat će se troškovi vezani isključivo za obnovu fasade s ulične strane, što uključuje i troškove obnove stolarije. Najviši ukupni iznos sufinanciranja koji jedan korisnik može ostvariti po objektu iznosi najviše 40 posto opravdanih troškova ulaganja, ali ne više od 20 tisuća eura po prijavi uključujući PDV.

Prijave se zaprimaju od 15. siječnja u 08 sati do najkasnije 15. listopada u 14 sati. Više detalja oko potrebne dokumentacije možete vidjeti ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap