Pretraga

Ako želite travnjak kao iz filma, pronašli smo pravo rješenje

A- A+

Kada se priča vrti oko uređenja okoliša, jedan od glavnih junaka je kosilica ili trimer. Odabir kvalitetne, snažne i prije svega učinkovite kosilice ili kosilice koja je osim toga i lagana za uporabu ključan je ako želite imati travnjak kao iz filma. Donosimo savjete za odabir one prave koja će vas služiti godinama.

honda kosilica

Prava kosilica bit će ključna ako želite travnjak iz snova – iz Honda ponude smo izvukli modele koji će biti odličan odabir | Foto: Promo

Honda ima sve

Honda u svom asortimanu nudi i kosilice za manje vrtove i profesionalne modele za košnju većih površina, kao i robotske kosilice, malčere i strižne kosilice.

I među motornim trimera izbor je velik. Na raspolaganju su kose sa savijenom drškom opremljene posebnom glavom za nit i dizajnirane za dosezanje teško dostupnih područja. Leđni trimer za grmlje iznimno su okretne i vrlo udobne za nošenje, kombinirani triemer, s dodatnim priključcima, osim košnje omogućuju i druge vrtlarske radove.

S kosilicama Honda košnja je jednostavna i učinkovita

Benzinske kosilice Honda pokreću novi GCV motori različitih snaga. Pouzdani su, snažni, ekonomični i jednostavni za održavanje te se mogu pohvaliti niskom razinom buke. Hondine kosilice odlikuje i jedinstven sustav dvaju noževa micro cut twin blade system za malčiranje, tako da se pokošena trava izreže na vrlo sitne komadiće. Oni se brzo razgrađuju u travi i tako postaju izvrsno prirodno organsko gnojivo za rast trave.

Neovisno o veličini, obliku, nagibu ili drugim značajkama vrta, u Hondinoj ponudi pronaći ćete visokokvalitetnu kosilicu koja će svojim značajkama zadovoljiti vaše potrebe i potrebe vrta.

honda kosilica

Ako želite travnjak kao iz filma, pronašli smo pravo rješenje za vas | Foto: Promo

Robotska kosilica – vaš osobni pomoćnik

Izvrsno su rješenje za vaš travnjak, čak i kada niste kod kuće robotske kosilice Miimo Honda koje pomoću pametnog tajmera prate vrijeme i brzinu rasta trave i same izrađuju plan košnje i prilagođavaju ga stvarnom stanju. Imaju senzore koji im pomažu u izbjegavanju prepreka, tako da su potpuno sigurne i u blizini male djece i kućnih ljubimaca. Mogu kositi i površine na kosinama (do 25 stupnjeva). Budući da imaju poseban sustav sa sigurnosnim kodom protiv krađe, možete ih bezbrižno ostaviti da rade svoj posao.

honda kosilica

Ako želite travnjak kao iz filma, Honda kosilica mogla bi biti pravo rješenje za vas | Foto: Promo

S motornim trimeri Honda lakše i brže do uređenog travnjaka

Praktične, snažne, precizne, jednostavne za uporabu i tihe – to su motorni trimeri Honda. Pogodni su za košnju na padinama, u voćnjacima, vinogradima i grmlju, kao i na svim drugim površinama. Odlikuju se snažnim četverotaktnim motorima, izdržljivom glavom mjenjača koja je otporna na moguće udarce, trokrakom ili červerokrakom čeličnom oštricom te beskontaktnim brtvenim ležajevima koji imaju dulji vijek trajanja u usporedbi s klasičnim gumenim brtvama i otporni su na čestice prašine. Ručka je izrađena od dvostruko brizgane plastike i omotana dodatnim slojem gume radi boljeg prianjanja, zbog čega je košnja znatno udobnija.

Izdvojeni članak

Kupujete agregat? Prije kupnje morate znati tri stvari

S kombiniranim kosama obavite više vrtlarskih poslova

Možete odabrati i kombinirani trimeri, kao što je multifunkcionalni motorni trimer s mogućnošću dodatnih priključaka: glava s niti, motorna pila, puhač, rubnik, rahljivač, škare za živicu i produžetak. Zamjena i postavljanje priključaka vrlo je jednostavno. Multifunkcionalni motorni trimer emitira vrlo malo buke, vibracija i emisija i pogodna je za kućne i profesionalne vrtlarske poslove.

40 godina tradicije i 25 godina garancije

Honda se ponosi tradicijom dugom više od 40 godina u razvoju i proizvodnji benzinskih kosilica, kao i mnogim naprednim tehničkim inovacijama koje omogućuju jednostavan i pouzdani pogon te udobnu, sigurnu i kvalitetnu košnju. U Hondi istinski vjeruju u kvalitetu svojih kosilica, zbog čega vam uz njihovo redovito održavanje i uporabu originalnih rezervnih dijelova osiguravaju jamstvo od čak 25 godina.

Za više informacija i savjeta kvalificiranih stručnjaka obratite se na Honda Power Equipment.

Copy link
Powered by Social Snap