Pretraga

Jeste li zaštitili dom od provalnika? Tvrtka Tehnet implementirala je nove tehnologije za zaštitu

A- A+

Tvrtka Tehnet bavi se tehničkom zaštitom osoba, a ako razmišljate koga angažirati kako bi štitio vas i vašu imovinu od situacija kao što su provale i požari, uzmite u obzir ovaj uigrani tim koji je na tržištu već čitavo desetljeće. Što sve nude i zašto ih je bitno angažirati?

Tehnički direktor Tehneta Ante Kraljević / foto: Privatna arhiva

Ova tvrtka koja se bavi sustavima tehničke zaštite osnovana je 2011. Direktni su zastupnici niza renomiranih brendova kao što su: HIKVISION, TYCO grupacija (DSC, Bentel, FireClass…), GEZE, COFEM, SCHRACK SECONET, BEINAT i KENTEC. Sjedište tvrtke se nalazi u Vranjicu u Solinu, a pokrivaju i sjevernu Hrvatsku, sa sjedištem poslovnice u Velikoj Gorici.

– Naš cilj je postizanje uspjeha putem inovativnih rješenja. Od mlade tvrtke smo izrasli u zrelo poduzeće te posjedujemo bogate reference na području tehničke zaštite i elektroinstalacija slabe struje, ističu u Tehnetu.

Puštanje sustava odimljavanja u pogon / foto: Privatna arhiva

‘Potrebno je neprestano se educirati’

Što se tiče usluga koje pružaju, odnosno sustava koje podržavaju to su: vatrodojava, protuprovala, videonadzor, kontrola pristupa, evidencija radnog vremena, detekcija toksičnih i eksplozivnih plinova, odimljavanje, ozvučenje, evakuacijski razglas, SOS sustavi, mrežna infrastruktura te integracija različitih sustava.

Osim projektiranja, montaže i puštanja u pogon navedenih sustava do pune funkcionalnosti također mogu organizirati ispitivanje i održavanje ispravnosti, odnosno dijagnostiku, te servisiranje izvedenih sustava, kao i nadzor nad izvođenjem istih.

– Pri provedbi tehničke zaštite najvažnije je da našim klijentima pružimo sigurnost i kvalitetu. Za kvalitetno odrađivanje posla potrebno je neprestano se educirati i učiti nove stvari, te svojim zaposlenicima upravo to omogućujemo. Poznato je da je zadovoljan klijent najbolja reklama, te je vjerojatnost do deset puta veća da će zadovoljan i vjeran klijent ponovo odabrati naše usluge i donijeti dva puta veću dobit nego novi kupac, smatraju u Tehnetu.

Edukacija djelatnika Tehneta / foto: Privatna arhiva

Najnovija IT dostignuća rado će aplicirati na svoj rad

Ako govorimo o tipu klijenata koji su skloni angažirati Tehnet, u ovoj tvrtki ističu da im je svaka instalacija jednako bitna, bilo da su u pitanju jednostavna stambena rješenja ili ozbiljni i veliki poslovni sustavi.

– Tvrtka smo koja ima dugogodišnje iskustvo i znanje u sustavima tehničke zaštite. Iza nas je niz kompleksnih uspješno završenih projekata što našim klijentima ulijeva povjerenje, ističu u Tehnetu.

Videonadzorni sustav / foto: Privatna arhiva

Da paze na potrebe klijenata dokazuju i time što redovito prate trendove u svom poslu, pogotovo one koje je donijela pandemija koronavirusa. Tako se sada dosta klijenata odlučuje za moderniziranje u pogledu biometrije i novih tehnologije bez dodira u sustavima u kojima je to moguće.

– Mi smo tvrtka koja drži korak s inovacijama i svakodnevno putem naših društvenih mreža naše klijente upoznajemo s novim tehnologijama i mogućnostima koje one nude, naglašavaju u Tehnetu.

Izdvojeni članak

Priča ovog mladog lidera jako je inspirativna, a uz njegovu tvrtku vaš dom ili objekt bit će oaza sigurnosti

Sigurnost mora biti na prvom mjestu

Sigurnost svima mora biti na prvom mjestu. Danas se klijenti odlučuju za tehničku zaštitu upravo zbog učestalih kaznenih djela ili zbog nastanka drugih štetnih događaja koji proizlaze iz nepažnje, nemarnog odnosa i slično.

Stoga u Tehnetu smatraju da moguća ugrožavanja treba svesti na najmanju moguću mjeru, a ključ rješenja u sprečavanju ugrožavanja ljudi i imovine stoji u kvalitetnoj opremi i montaži opreme od strane tvrtki kao što je Tehnet, a koje su licencirane za obavljanje tehničke zaštite.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap