Pretraga

Galerija: Pogledajte luksuzni kompleks za rekreaciju i opuštanje koji će u Međugorju graditi slavni tenisač

A- A+

Hrvatski sedmerostruki osvajač Grand Slama Ivan Dodig, u vjerskom i turističkom središtu Međugorje gradi luksuzan rekreacijsko-turistički kompleks na površini od 25.000 četvornih metara. Kompleks će sadržavati šest manjih teniskih terena te glavnu arenu s 2 tisuće sjedećih mjesta. Smještaj i brojni drugi sadržaji nalazit će se u apartmanskoj zgradi smještajnog kapaciteta 27 apartmana.

Dodig Tennis Center | foto: DTC

U vjerskom i turističkom središtu niče luksuzni centar za rekreaciju i opuštanje. Hrvatski tenisač Ivan Dodig, sedmerostruki osvajač Grand Slama i pobjednik na Davis Cupu 2018., u Međugorju podiže kompleks koji će sadržavati šest modernih teniskih terena, četiri padel terena i zgradu za smještaj gostiju naziva Dodig Tennis Center, stoji u opisu projekta.

Srce kompleksa bit će glavni teren, sa suvremeno opremljenom arenom koja će se prostirati na ukupno 1.200 kvadratnih metara i imat će 2.000 sjedećih mjesta. Osim glavnog, za kompleks je u planu izgradnja još pet terena tvrde podloge. Najveći, ‘Central court’, imat će zemljanu podlogu, a napravit će se i četiri padel terena.

Izdvojeni članak

Evo kako brzo i jednostavno u vlastitom dvorištu napraviti teniski teren

Središte društvenog života bit će ‘Clubhouse’, objekt smještajnog kapaciteta 27 apartmana. Osim apartmana, zgrada će imati i gastro te spa i fitness ponudu, kao i poslovne i konferencijske sobe. U apartmanskoj zgradi bit će dva restorana te lounge bar, a uz opremljenu teretanu, gosti će na raspolaganju imati i vanjski i unutarnji bazen, no i saunu.

Na jednom, trenutno najatraktivnijem hrvatskom gradilištu niknut će više rekreacijskih površina. Ovdje pogledajte kako napreduju radovi.

Copy link
Powered by Social Snap