Pretraga

Zavod za prostorno uređenje Grada Splita traži novog ravnatelja

A- A+

Upravno vijeća Zavoda za prostorno uređenje Grada Splita raspisalo je javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Zavod za prostorno uređenje. Ravnatelj se imenuje na razdoblje od 4 godine, a za poziciju konkurirati mogu inženjeri arhitekture ili arhitekture i urbanizma s najmanje 10 godina radnog iskustva u struci, te istaknutim stručnim djelovanjem na području arhitekture i urbanizma.

Split riva

Split riva | foto: Ivana Solar

Objavljen je javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Zavod za prostorno uređenje Grada Splita. Riječ je važnoj funkciji na čelu ustanove koja brine o prostornim planovima u najvećem gradu na Jadranu za koji se može reći da je trenutno veliko gradilište.

Izdvojeni članak

Splitski mega projekt: Nova prometna petlja na istoku koja će koštati milijune i promijeniti sve

Ravnatelj se imenuje na razdoblje od 4 godine, a za poziciju konkurirati mogu inženjeri arhitekture ili arhitekture i urbanizma s najmanje 10 godina radnog iskustva u struci, te istaknutim stručnim djelovanjem na području arhitekture i urbanizma. Natječaj je otvoren do 27. srpnja 2024. godine.

Upravno vijeće ustanove potom će utvrditi listu kandidata prijavljenih na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, a čije su prijave pravodobne. Ti kandidati bit će pozvani na razgovor radi utvrđivanja znanja, sposobnosti i vještina te rezultata u dosadašnjem radu.

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni javnom objavom Odluke o imenovanju izabranog kandidata na internet stranici Zavoda. Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava javnim natječajem, mogu se pronaći ovdje.

Gradi se novi ulaz u Split, doznajte ovdje sve detalje o maritimnom mostu zbog kojeg će promet ‘prodisati’

Copy link
Powered by Social Snap