Pretraga

Veliki stadion u Istri dobio novi travnjak, investicija vrijedna 300 tisuća eura

A- A+

Dovršeno je postavljanje novog travnjaka na pulskom stadionu Aldo Drosina uoči predstojeće SuperSport Hrvatske nogometne lige. Radovi koje je izvela Maxmar Grupa uključivali su još i zamjenu ograde, demontažu starog ekrana te instalaciju novog semafora. Stručni nadzor obavljala je pulska tvrtka Via ing s konzultantima za specifične radove. Ukupno je investirano 300 tisuća eura. Prošle godine na pomoćnom stadionu zamijenjen je umjetni travnjak, dok je SRC Veruda dobio novu atletsku stazu.

Stadion Aldo Drosina u Puli1

Stadion Aldo Drosina u Puli | Foto: Grad Pula

Na gradskom stadionu Aldo Drosina u Puli dovršeno je postavljanje novog travnjaka. Najprije je promijenjena ograda, demontiran ekran i postavljen novi semafor, a krajem lipnja 2024. godine započela je zamjena travnjaka. Stadion će u novom ruhu dočekati predstojeću SuperSport Hrvatsku nogometnu ligu.

Radovi na pulskom stadionu krenuli su krajem svibnja ove godine, nakon što je Gradsko vijeće donijelo odluku o dodjeli financijskih sredstava trgovačkom društvu Pula usluge i upravljanje. Izvela ih je Maxmar Grupa, izabrana nakon javnog prikupljanja ponuda. Za poslove stručnog nadzora bila je zadužena tvrtka Via ing u suradnji s konzultantima za ovu vrstu specifičnih radova.

Izdvojeni članak

Glavni nogometni klub u gradu podno Učke sa stoljetnom tradicijom dobiva novi stadion

Iz Grada navode kako su prepoznali važnost ulaganja i obnavljanja sportske infrastrukture. Stoga je za sve radove, stručni nadzor i troškove odlaganja viškova materijala osigurano 300 tisuća eura. Podsjetimo, prošle godine promijenjen je umjetni travnjak na pomoćnom stadionu Aldo Drosina, dok je na SRC Veruda zamijenjena atletska staza.

Koliko sveukupno ima stadiona u Zagrebu? Više ih je nego što mislite, a možete li ih nabrojiti sve provjerite ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap