Pretraga

Iz skladišta ukrao materijal za proizvodu stolarije, šteta vrijedna 3.000 eura

A- A+

Na području Osijeka dosjetljivi je lopov iz skladišta tvrtke ukrao materijal za proizvodnju stolarije u vrijednosti od približno 3.000 eura. Materijal je otuđeno u srpnju i kolovozu, a kradljivac je otkriven uslijed istraživanja policijskih službenika. Za ovo djelo je podignuta prijava državnom odvjetništvu.

policija

Policijski auto, ilustracija | Foto: MUP

PU Osječko-baranjska izvještava kako je pronađena osoba koja je oštetila tvrtku za proizvodnju stolarije na osječkom području. Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. Policijske postaje s ispostavom Čepin utvrđena je sumnja da je 47-godišnjak počinio kazneno djelo teške krađe.

Izdvojeni članak

Ukrali materijal s gradilišta i nestali u noći, šteta više tisuća eura

U Osijeku je od kraja srpnja do početka kolovoza, 47-godišnjak iz skladišta tvrtke ukrao materijale za izradu stolarije te je pravnoj osobi nastala materijalna šteta od oko 3.000 eura. Protiv lopova se podnosi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Na žalost, krađe iz tvrtki za proizvodnju nisu ništa ne uobičajeno. Kao ni s gradilišta. Sjetimo se samo slučaja od prošloga ljeta kada je uhvaćen muškarac koji je sustavno, čak četiri mjeseca, obilazio i pljačkao gradilišta na području Matulja. Tako je oštetio tvrtke iz Krka i Rijeke za 6.300 eura.

Doznajte ovdje sve o besramnoj krađi na Krku, muškarci demontirali bakrene cijevi s crkve.

Copy link
Powered by Social Snap