Pretraga

Inspirirajte se nekim od najljepših interijera Mediterana i pripremite dom za nadolazeće ljeto

A- A+

Povišene temperature zraka, lagana odjeća i sve više sunčanih dana jasan su pokazatelj da ljeto polako dolazi na vrata. Topliji dani godine kod nekih će potaknuti velike promjene u uređenju doma, dok će se drugi odlučiti za male, ali značajne promjene. Kojoj god grupi pripadali, inspiracije za ljetno uređenje doma ne može biti previše stoga donosimo neke od najljepših ljetnih interijera koji će probuditi maštu svakog tko svoj dom želi prilagoditi ljetu.

ljetno uređenje doma

Ljetno uređenje doma | foto: Pinterest

S dolaskom toplijih dana u godini polako se mijenjaju i interijeri u kojima obitavamo. Teške materijale i tamne boje zamijenit će lagani tekstili poput lana i dekorativni predmeti izrađeni od prirodnih materijala svijetlih boja.

Pripreme doma za nadolazeće ljetno ne moraju biti opsežne, ponekad čak i male promjene unutar prostora mogu imati veliki učinak na atmosferu u njemu. Popularni komadi namještaja za ovu ljetnu sezonu uglavnom će biti izrađeni od ratana i drva kojem će se zadržavati njegova prirodna boja, odnosno ostavljati dojam neobrađenosti.

Oni željni malih promjena u svojim interijerima posegnut će za detaljima poput unikatnih dekorativnih jastučnica, tepiha izrađenih od prirodnih materijala, pamučnih ili lanenih tekstila i, naravno, biljkama koje će svakom prostoru dati dašak ljeti itekako potrebne svježine. Dekorativni predmeti poput pletenih košara, pletenih rasvjetnih tijela i vaza velikih dimenzija pokazat će se kao mala, ali sasvim dovoljna promjena.

Inspirirajte se nekim od najljepših interijera Mediterana i pripremite dom za nadolazeće ljeto
Share via
Copy link
Powered by Social Snap