Pretraga

Pronašli smo neke od najljepših sjedećih garnitura ispod 2.000 kuna

A- A+

Odabir sjedeće garniture može predstavljati pravi izazov, pogotovo ukoliko ne želite raditi kompromis kada je u pitanju estetski dojam i udobnost u odnosu na cijenu. Iz tog razloga pronašli smo sjedeće garniture koje zadovoljavaju kriterije i onih najzahtjevnijih.

Sjedeća garnitura jedan je od najvažnijih detalja u svakom domu. Osim činjenice da je “kraljica” svakog dnevnog boravka, jedan je od najuočljivijih detalja u vašem domu koji osim vizualnog dojma mora zadovoljavati još neke kriterije.

Za početak, sjedeća garnitura mora biti udobno mjesto na kojem ćete zajedno s obitelji i prijateljima uživati družeći se ili uživajući uz omiljeni film bez da budete ukočenih sljedećih nekoliko tjedana.

No, potraga za komadom namještaja koji će biti vizualno lijep, praktičan ali i cjenovno prihvatljiv nekad se može činiti kao nemoguća misija. Pogotovo zato što cijene istih mogu ići do vrtoglavih nekoliko tisuća eura. Iz tog razloga odabrali smo nekoliko pristupačnih te atraktivnih sjedećih garnitura s kojima će vaš dnevni boravak postati u tren oka stilska bajka.

IKEA ANGSTA – 1 999 kn

Emmezeta Bliss trosjed s ležajem – 1 499, 99 kn

Amazone trosjed s ležajem zeleni – 1 999, 99 kn

Gracy dvosjed – 1 699, 99

Trosjed JUVRE svjetlosiva – 1 999, 00 kn

Locco trosjed s ležajem – 1 299, 99 kn

Copy link
Powered by Social Snap