Pretraga

Pronašli smo neke od najljepših tepiha za svaki interijer ispod 500 kuna

A- A+

Svakom interijeru, neovisno o stilu u kojem je uređen, posebnu toplinu kao i točku na i daju tekstili. Jedan od najboljih načina na koji se u interijeru može napraviti mala a velika promjena dodavanje je tepiha. Šareni, orijentalni, čupavi ili jednobojni tepisi će prostoriji dati završni dodir i tako kreirati atmosferu doma.

Tkani tepih | foto: Lesnina XXL

Iako će tepihe zbog razloha održavanja i čišćenja neki izbjegavati, ovi posebni oblici tekstila za dom u svakoj prostoriji u kojoj se nađu kreirat će poseban dojam i toplinu atmosfere doma.

Tepisi se mogu odabirati prema brojnim kriterijima. Dok će neki posegnuti za šarenim orijentalnim verzijama, drugi će biti skloniji odabrati nešto neutralnije jednobojne verzije. Pravokutni, kvadratni ili okrugli tepisi se oblikom lako prilagođavaju svakoj prostoriji pa tako i interijeru.

No, baš kao i kod odabira svih ostalih detalja i komada za uređenje interijera budžet može biti ograničavajući faktor. Stoga smo odabrali deset tepiha za svaki tip interijera i to do cijene od 500 kuna.

Tkani tepih Lesnina XXL – 279,00 kuna

Tepih niskog tkanja Lesnina XXL- 399,00 kuna

Tepih Valence Patchwork Emmezeta -499,99 kuna

Tepih Juta Lace Emmezeta – 399,99 kuna

Tepih RIPS JYSK – 325 kuna

Tepih ARNAGER IKEA – 499 kuna

Tepih GLORIOSA JYSK – 500 kuna

 

Tepih VONSBÄK – 499 kuna

Tepih LANGSTED IKEA – 249 kuna

tEPIH TORRILD IKEA – 299 kuna

Copy link
Powered by Social Snap