Pretraga

Sajam HoReCa Adria u Opatiji od 26. do 28. listopada

A- A+

Sajam opreme za hotele, kuće za odmor i restorane HoReCa Adria održava se u Opatiji, od 26. do 28. listopada. Ove godine na sajmu nastupa više od 90 izlagača, vodećih dobavljača za sektor turizma iz Hrvatske i Europe. Najavljeno je predstavljanje preko 350 vodećih svjetskih brendova i preko 2.000 artikala opreme i tehnologija za turističke objekte.

HoReCa 2022 | foto: promo

HoReCa 2022 | foto: promo

Pod motom ‘Turistička sezona nikada nije iza vas, nego uvijek pred vama!’, deveti po redu sajam HoReCa Adria u Opatiji će okupiti turistički sektor iz cijele Hrvatske koji upravo sada odlučuje o investicijama u svoje objekte, čime započinju i prve pripreme nove turističke sezone. Ove godine na sajmu se očekuje rekordan broj izlagača, bit će predstavljeno preko 350 vodećih svjetskih brendova te izloženo preko 2.000 artikala opreme i tehnologija za turističke objekte.

Sajam HoReCa Adria će osim iz izlagača iz Hrvatske predstaviti i izlagače iz Italije, Slovenije, Austrije, Srbije i Francuske. Izlagački program, uz profesionalnu hotelsku i ugostiteljsku opremu, obuhvaća sitan inventar i potrošni materijal, namještaj za unutarnje i vanjske prostore, dekore i uređenje, tende i zaštitu od sunca, sredstva i alate za održavanje čistoće i higijene, kao i rezervacijske sustave te tehnološka rješenja usmjerena na optimizaciju procesa poslovanja u turizmu. Ukratko, sve ono potrebno za opremanje ili renovaciju hotelske sobe, restorana ili kuhinje, uređenje interijera apartmana ili kuće za odmor.

Izdvojeni članak

Jesenski sajam: Zaštita na radu, sustavi za krovove, ugradnja bazena, vrata, kamina, ograda

Sajam je projekt časopisa Turizam info, pokrenut s ciljem da na jednom mjestu poveže dobavljače iz sektora turizma s hotelijerima, vlasnicima kuća za odmor, restoraterima, ugostiteljima i svima ostalima koji se bave turizmom, a koji će na sajmu moći vidjeti nove trendove i tehnologije te razmijeniti iskustva. Organiziran je uz pokroviteljstvo i uz podršku Grada Opatije, Turističke zajednice Grada Opatije i Turističke zajednice Kvarnera.

Sajam je u četvrtak, 26. i petak, 27. listopada otvoren od 10 do 18 sati, a u subotu, 28. listopada od 10 do 16 sati. Ulaz na sajam je besplatan uz registraciju za poslovni posjet.

Pogledajte ovdje dizajnerske hotele u Hrvatskoj koji oduševljavaju.

Copy link
Powered by Social Snap