Pretraga

Jesenski sajam: Zaštita na radu, sustavi za krovove, ugradnja bazena, vrata, kamina, ograda

A- A+

U Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije otvoren je Jesenski sajam koji tradicionalno na istoku Hrvatske okuplja brojne izlagače iz sektora graditeljstva, stanovanja, poljoprivrede i hrane. Sajam se održava od 6. do 8. listopada, a uz domaće gospodarstvenike ove godine velik je broj sudionika iz Mađarske. Ulaz je besplatan, a kvalitetan sadržaj zajamčen.

Jesenski sajam | foto: Ivana Solar

Jesenski sajam | foto: Ivana Solar

Jesenski sajam organiziraju Osječki sajam d.o.o. i Osječko-baranjska županija, a raznovrstan program održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, te uz sponzorstvo tvrtki Cesting i Nexe.

Izdvojeni članak

Otvoren Gospodarski centar u Osijeku: Dovršen kapitalni projekt Županije težak 8,7 milijuna eura

Okupio je približno 150 izlagača, a kada su u pitanju građevina i stanovanje, bila je ovo odlična prilika za upoznati asortiman opreme za zaštitu na radu, sustave za krovove i krovne prozore, te mogućnosti ugradnje bazena, vrata, kamina, ograda. Također, na sajmu su se predstavili i brojni obrtnici koji aktivno rade u sektoru završnih radova u građevini.

Posjetitelje i ove godine očekuje Izložba ženskog i braniteljskog poduzetništva koje će se održati pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije. Nastupom mađarskih izlagača i organiziranim susretom s hrvatskim gospodarstvenicima nastavlja se međunarodna suradnja sa susjednom Mađarskom.

Jesenski sajam

Jesenski sajam | foto: promo OBŽ

Iz tvrtke Osječki sajam, obzirom na odličan odaziv izlagača, poručuju kako sajamske manifestacije unatoč novim digitalnim kanalima promocije i dalje imaju velik važnost kada je u pitanju poslovna suradnja i predstavljanje krajnjim korisnicima.

– Ove godine na Jesenskom sajmu Osječko-baranjske županije posjetitelje očekuju domaći i autohtoni proizvodi iz područja poljoprivredne, stanovanja, hrane, graditeljstva i obrtništva. Sajam je okupio približno 150 izlagača iz svih regija, a tu su i naši izlagači iz Mađarske. Iako tvrtke danas svoje promotivne aktivnosti usmjeravaju uvelike na digitalne kanale, broj izlagača koji su ovdje pokazuje kako je izravan kontakt i dalje važan, i da su sajamska druženja uvijek kvalitetna promocija poslovanja, rekla je direktorica osječkog sajma, Ivana Rešetar.

Od 6. do 8. listopada u Areni Zagreb se pak održava InDizajn sajam.

Copy link
Powered by Social Snap