Pretraga

[ANKETA] Kakva su vaša iskustva: Je li teško pronaći dobrog majstora?

A- A+

U posljednje vrijeme sve više se govori o lošim majstorima. Majstori koji ne naprave posao kako treba, majstori koji odugovlače s radovima, majstori koji se ni ne pojave na poslu… Jesu li svi dobri majstori nestali, je li to istina?

diy

Sam svoj majstor | foto: Unsplash

Posljednjih dana je u crnoj kronici bilo nekoliko vijesti o majstorima koji su ozbiljno oštetili svoje klijente. Jedan dvojac je tako nakon završetka renoviranja kupaonice, zbog neriješenih međuljudskih odnosa, odlučio u potpunosti uništiti tu istu kupaonicu, napravivši štetu od oko 50 tisuća kuna. Drugi ‘majstor’ je pak počinio prevaru – uzeo je akontaciju od 20 tisuća kuna za popravak krova, i nikad se više nije javio. Više o tim slučajevima možete pročitati ovdje.

Uz ova dva ekstremna slučaja, svakako se ne smije zaboraviti niti na majstore koji svoj posao odrade, ali pogrešno. U moru takvih, svakako se ističe onaj koji je radio na postavljanju knaufa, samo da bi majstor nakon njega sve morao u potpunosti skinuti i krenuti nanovo. Kako je to izgledalo, možete pogledati ovdje.

Izdvojeni članak

Majstori ‘za preporuku’: Uništili kupaonicu nakon što su je renovirali, šteta iznosi oko 50.000 kuna

I zaista, nakon ovih negativnih primjera, čini se da su dobri majstori zaista postali rijetkost – je li to istina? Sudjelujte u našoj anketi, a ako s nama želite podijeliti vlastito iskustvo, javite nam se na mail [email protected].

diy
Share via
Copy link
Powered by Social Snap