Pretraga

[Fotogalerija] Ni početnik ne bi ovako loše postavio knauf: Sve bi se moglo srušiti

A- A+

Pronaći dobrog majstora je postalo pravo čudo. I dok zaista postoje majstori svog zanata, sve je veći broj ‘samoukih’ majstora koji vjeruju da oni to mogu – iako zaista ne mogu. Jedan od pokušaja se dogodio i na ovom gradilištu, a ovaj put je u pitanju knauf.

Jedan naš čitatelj je knaufer po struci, a nedavno je došao na gradilište na kojem ga je dočekala ova situacija. Majstor prije njega je imao pokušaj postavljanja knaufa, i to vrlo neuspješan. Kako nam je rekao, ovo ne bi napravio niti početnik – ako netko radi i kao pomoćnik, sigurno nigdje nije vidio ovako odrađen posao.

Zanimalo nas je koliko će mu vremena sada trebati da popravi ove greške, samo da bi nam rekao da u principu ovdje popravka nema. Sve će trebati poskidati i nanovo krenuti – eventualno će se dio iskoristiti za profile.

Izdvojeni članak

[Bauštelci zabušavaju] Majstor naplatio radove više od 100 tisuća kuna, odbio ih dovršiti

– Problemi su da su ovo nesigurne konstrukcije – em zidne, em stropne gdje nije poštivan raspored profila nosećih, premalo žica koje drže konstrukciju… Uglavnom jedan veliki užas koji može rezultirati urušavanjem konstrukcije, rekao nam je naš sugovornik.

Copy link
Powered by Social Snap