Pretraga

[FOTO] Objavljeni rezultati natječaja: Pogledajte kako će izgledati nova riva u Makarskoj

A- A+

Na natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja uređenja i urbane opreme gradske rive u Makarskoj pristiglo je pet ponuda, a poznato je i tko je dobio prvu nagradu.

Pobjednik natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja uređenja i urbane opreme gradske rive u Makarskoj, foto: Društvo arhitekata Splita

Natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja uređenja i urbane opreme gradske rive u Makarskoj raspisan je 21. travnja 2022. godine, a rok za predaju ponuda je bio 21. lipanj 2022. godine. Natječaj je raspisao Grad Makarska, a provelo Društvo arhitekata Splita. Na natječaj je pristiglo pet ponuda, a prvo mjesto je pripalo rješenju autora Emur studio d.o.o., Marko Murtić, Nada Milišić, Mak Murtić i Viktor Vdović.

To je odluka ocjenjivačkog suda, koja je bila jednoglasna, a donesena je na četvrtoj sjednici, održanoj 10. srpnja 2022. godine. Sastav ocjenjivačkog suda je bio sljedeći: Vedran Jukić, dipl.ing.arh., predstavnik provoditelja, predsjednik OS, Marin Jelčić, dipl.ing.arh. predstavnik provoditelja, Dujam Ivanišević, dipl.ing.arh. predstavnik provoditelja, Nikola Radeljković, dizajner, predstavnik provoditelja i Zoran Paunović, gradonačelnik, predstavnik raspisivača.

Svih pet prijavljenih radova je nagrađeno, pa je tako peto mjesto dobilo nagradu u neto iznosu od 26.880,00 kn, četvrto mjesto u iznosu od 40.320,00 kn, treće mjesto u iznosu od 50.400,00 kn, drugo mjesto u iznosu od 84.000,00 kn, a pobjednički tim je nagrađen sa 134.400,00 kn. Pogledajte i kako će izgledati nova riva.

Pobjednik natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja uređenja i urbane opreme gradske rive u Makarskoj, foto: Društvo arhitekata Splita

Copy link
Powered by Social Snap