Pretraga

[FOTO] Pogledajte kako napreduju radovi na Gradskom stadionu u Belom Manastiru

A- A+

U tijeku su radovi na Gradskom stadionu u Belom Manastiru. U sklopu projekta Gradski sportski park trenutno se rade zgrada, tribine, ograda, pristupne ceste, a priprema se i rasvjeta te izgradnja teniskih terena. Ukupna vrijednost projekta procjenjuje se na 32 milijuna kuna, a završetak izgradnje planiran je za 22. srpnja ove godine.

radovi na gradskom stadionu BM

radovi na gradskom stadionu u Belom Manastiru | foto: gradonacelnik.hr

U tijeku su radovi na Gradskom stadionu u Belom Manastiru. U sklopu projekta Gradski sportski park trenutno se rade zgrada, tribine, ograda, pristupne ceste, a u pripremi je i rasvjeta te izgradnja teniskih terena. Uz Beli Manastir u projektu Gradski sportski park sudjeluje i Općina Darda. U srpnju prošle godine potpisan je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava između Grada Belog Manastira, Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije te Središnje financijske agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije. Ukupna vrijednost projekta iznosi 32 milijuna kuna, od čega je 24 milijuna kuna bespovratnih sredstava.

vizualizacija stadiona Beli Manastir

vizualizacija stadiona u Belom Manastiru | foto: gradonacelnik.hr

Projekt se realizira na dvije lokacije: na lokaciji postojećeg gradskog stadiona započela je izgradnja novog objekta s borilištima, a već izgrađen gradski bazenski kompleks koristi se u svrhu sporta i rekreacije u vodenim sportovima, piše gradonacelnik.hr. Završetak cjelokupnog projekta planiran je za 22. srpnja ove godine.

Izdvojeni članak

Raskinut ugovor s Eurokamenom: Strabag će dovršiti Osijekov stadion

Bazeni su otvoreni u kolovozu 2020. godine

Gradski bazeni za kupače su otvoreni još u kolovozu 2020. godine, a njihova vrijednost iznosila je više od 16 milijuna kuna. Osječko-baranjska županija je za izgradnju gradskih bazena osigurala iznos od milijun kuna. U sklopu gradskog bazenskog kompleksa nalaze se rekreacijski bazen, bazen s toboganima i vodenom gljivom te dječji bazen na kojem se u ljetnim mjesecima provodi škola plivanja. Osim toga, u kompleksu se nalaze i sportski tereni, poput igrališta za mini golf i teren za odbojku na pijesku, trampolini za djecu, a uređen je i ugostiteljski objekt.

Copy link
Powered by Social Snap