Pretraga

LAGER predstavio novi Hyundai HX65A bager na tržištu

A- A+

LAGER Bašić predstavio je novi Hyundai HX65A bager koji se nudi na tržištu. Ističu kako je 6% efikasniji s gorivom u odnosu na prethodnika. Motor ima 66 KS, a sigurnost je pojačana sa stražnjom kamerom.

Za početak, Hyundai HX65A je opremljen s najnovijim Stage V motorom. Ali ovaj motor ne nudi samo štednju goriva – iako se može pohvaliti sa 6% boljom efikasnošću u odnosu na prethodnika. Njegovih 66 KS u kombinaciji s okretnim momentom od 248 Nm, postavlja novi standard u svojoj klasi dok istovremeno minimizira utjecaj na okoliš, ističu iz Lagera koji ga plasira na naše tržište.

Otpornost i dugovječnost su u srcu dizajna HX65A. Bilo da je riječ o pojačanom podvozju ili dodatnoj zaštiti buldožera, dizalice i poklopca motora, ovaj bager je konstruiran da izdrži čak i najzahtjevnije uvjete.

Uz to, vožnja i rad s ovim strojem pravo je zadovoljstvo, ako je vjerovati proizvođaču. Prostrana kabina nudi bolji pregled i veću udobnost, čineći dugotrajne poslove mnogo ugodnijima. Proportionalne ručice i 7-inčni dodirni ekran samo su neke od pogodnosti koje nudi, a tu su i Bluetooth radio, trostupanjsko grijanje sjedala te poboljšana klima-uređaj s prednjim i stražnjim izlazima zraka.

Kada je riječ o sigurnosti, Hyundai ne želi samo ispunjavati standardne zahtjeve. HX65A ponovno definira što sigurnost znači s automatskim sigurnosnim bravama na dizalici i buldožeru, standardnom stražnjom kamerom i LED radnim svjetlima.

Napredna telematika i održavanje nikada nisu bili jednostavniji. Sa Hi MATE, Hyundaijevim sustavom za daljinsko upravljanje, korisnici imaju pristup praćenju lokacije u stvarnom vremenu, mjerenju potrošnje goriva i upozorenjima o geografskom ograničenju. A ako se ikad pojave problemi, ECD pruža rješenja na licu mjesta, podržana daljinskom dijagnostikom.

Copy link
Powered by Social Snap