Pretraga

Nova značajka platforme za digitalnu komunikaciju građevinara: Olakšat će planiranje radova

A- A+

PlanRadar, jedna od vodećih europskih platformi za digitalnu dokumentaciju i komunikaciju u građevinskoj industriji te sektoru nekretnina predstavila je novu značajku za planiranje ‘Gantt View’ koja je osmišljena kako bi olakšala izazove vezane uz izgradnju i održavanje objekata osiguravajući jasniji pregled zadataka i pridonoseći poštivanju dogovorenih rokova.

PlanRadar, ‘Gantt View’, foto: PlanRadar

Nova značajka ‘Gantt View’ unaprjeđuje softver PlanRadar omogućujući vizualizaciju ključnih faza u projektu. Kombinirajući korisnički prilagođeno sučelje s jednostavnim prikazom, nova značajka omogućuje korisnicima stvaranje rasporeda projekata prema standardnom, univerzalno priznatom Ganttovom modelu.

Za razliku od drugih sličnih alata, ‘Gantt View’ radi unutar postojeće značajke Ticketa softvera PlanRadar, čineći ga učinkovitijim, fleksibilnijim i jednostavnijim za korištenje. Nova značajka osigurava korisnicima da savršeno planiraju projektno putovanje, omogućujući im izradu jasnih, robusnih grafikona iz postojećih popisa zadataka, označavanje ključnih etapa projekta i isticanje prioritetnih radnji. Također, ona pomaže u ranoj identifikaciji potencijalnih problema, izravno sprječavajući kašnjenja te osigurava da projekti napreduju kako je planirano.

Izdvojeni članak

Bliži se datum uvođenja eGrađevinskog dnevnika: Objavljene upute za korištenje sustava

– Uspjeh svakog projekta svodi se na sposobnost tima da ostane na pravom putu. Nigdje to nije toliko naglašeno koliko u građevinarstvu gdje i najmanja pogreška ili nedostatak može imati velike posljedice. Nadalje, s toliko različitih igrača uključenih u fazu planiranja, izgradnje i primopredaje, praćenje svakog aspekta zahtijeva jasan raspored, s jasno raspoređenim odgovornostima. Ako se to ne postigne, postoji opasnost od propuštanja rokova što rezultira skupim kašnjenjima. Raspored softvera PlanRadar osmišljen je kako bi se to spriječilo, opremajući voditelje projekata intuitivnim alatom s kojim mogu pratiti napredak projekta, istovremeno pružajući nadzor drugom relevantnom osoblju, rekao je Ibrahim Imam, suosnivač tvrtke PlanRadar i član predstavništva Uprave.

Lakše uočiti kašnjenja

Značajka ‘Gantt View’ osigurava da se kašnjenja, koja se događaju u rasporedu lako uoče kako bi se mogla što je moguće brže riješiti. S promjenama u planu projekta, korisnici mogu brzo povući i ispustiti stavke za učinkovito i neprimjetno ažuriranje rasporeda. U suštini, nova značajka omogućuje voditeljima projekata da budu u tijeku s bilo kakvim spontanim promjenama ili razvojem projekta kako bi osigurali potpunu kontrolu nad cjelokupnim projektom.

– Također, važno je bilo koju novu tehnologiju učiniti dostupnom i jednostavnom za sve članove projektnog tima kako se građevinska industrija nastavlja digitalizirati. Kao takva, sučelja prilagođena korisniku bili su osnovni zahtjevi za ovu značajku, što znači da svatko može s lakoćom raditi na platformi. Značajka ‘Gantt View’ nastavit će se razvijati s novim mogućnostima koje će biti predstavljene u bliskoj budućnosti. To je jedno od mnogih poboljšanja koje planiramo razviti, pružajući građevinskoj industriji i sektoru nekretnina značajku učinkovitijeg planiranja, zaključio je Suosnivač tvrtke PlanRadar i član predstavništva Uprave, Sander Van de Rijdt.

Funkcionalnost kombiniranja s drugim popularnim softverima za planiranje omogućuje korisnicima unos rasporeda iz Primavera P6, Microsoft Projecta ili ASTA Powerprojecta. Korisnici tada mogu dodati Ticket softvera PlanRadar unutar rasporeda i mijenjati faze unutar softvera prema potrebi. Više informacija o najnovijoj značajki softvera PlanRadar pronađite ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap