Pretraga

[VIDEO] Ante Cash pronašao ‘praktičnu’ uporabu alata: Ćevape podigao ‘foršpanom’

A- A+

Ante Cash je hrvatski reper, ali i još poznatiji bauštelac. Nakon uspješne glazbene karijere, odlučio se posvetiti baušteli, pa danas ima svoju firmu i dane ne provodi ispred kamera. Ipak, nedavno je pokrenuo novi projekt imena ‘Antina Garaža’. U pitanju je YouTube serijal u kojem Cash recenzira razne alate. U najnovijoj epizodi tako koristi jedan alat kako bi preuzeo – ćevape.

Antina Garaža, foto: screenshot YouTube

U serijalu koji je nedavno započeo s objavljivanjem, Ante Cash recenzira alate kojima se majstori koriste u svakodnevnom poslu. Tako je već recenzirao  Rubijev vakum nosač s pumpicom SC-200, što možete pogledati ovdje. U novoj epizodi je pokazao kako se koristi električni alat za provlačenje od marke Milwaukee, odnosno ‘foršpan’.

I dok je u prvom dijelu videa pokazao kako se zapravo koristi, nešto kasnije je, zbog nespretnog slijeda okolnosti, pokazao kako se još može koristiti ovaj alat, i ne nije nimalo očekivano. Opće je poznato da je pauza za ručak najbitniji trenutak u danu svakog zaposlenika, a pogotovo onih koji su na baušteli. Stoga, kada je stigla narudžba ćevapa, odlučili su je preuzeti koristeći upravo ovaj alat.

Izdvojeni članak

Naš poznati reper pokreće novi bauštelski projekt: ‘Antina garaža je đuveđ zabavnog i poučnog’

Jednostavno je izolir trakom na alat prvo pričvrstio vrećicu s novcima, a zatim je dostavljačica isto napravila s narudžbom. U roku od nekoliko sekundi, ćevapi su sretno stigli na krajnje odredište – u Cashove ruke. I upravo to je dokaz da alat zaista spašava život… Nove epizode izlaze ponedjeljkom u 11 h, a sve možete pratiti na Facebooku, Instagramu, TikToku i YouTubeu.

[VIDEO] Ante Cash pronašao ‘praktičnu’ uporabu alata: Ćevape podigao ‘foršpanom’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap