Pretraga

VIDEO: Pogledajte majstorske akrobacije fugiranja u Tisnom

A- A+

Viralan je postao video u kojemu majstori u Tisnom fugiraju pločice na vanjskoj strani ruba balkona. Tko bi rekao da je ovakva vrsta akrobacijskih vještina potrebna za završne građevinske radove!

postavljanje pločica

postavljanje pločica | foto: Freepik

Snimak koji je na Tik-Tok postavio korisnik ove društvene mreže, Marin Perković, prikazuje dvojicu građevinaca u Tisnom koji, izgleda, zaista daju sve od sebe da posao završe kako su dogovorili. Uz napomenu da se pri tomu izlažu velikom riziku da obojica padnu s, prema procjeni, barem četiri metra visine ravno na beton. Pogledajte video:

@perkovicmarin17 fugiranje na najjače 🙈😂 #fyp #croatia #fy #top ♬ original sound – Marin Perković851

Dok jedan doslovno visi s vanjske strane balkona i obavlja posao, drugi ga s naporom pridržava. S obzirom na to da snimatelj završava video uz smiješak može se zaključiti kako je ovaj pothvat prošao bez ozlijeđenih. No, da nije uvijek tako pokazuju crne statistike ozljeda na radu na hrvatskim gradilištima.

Izdvojeni članak

[FOTO] Jeste li ikada čuli za pojam ‘zaštita na radu’? Ovi majstori sigurno nisu

Naime, samo u 2022. godini zabilježeno 208 slučajeva teško ozlijeđenih radnika u građevinskom sektoru, a zabrinjavajuće je visok broj preminulih uslijed zadobivenih ozljeda, njih 21. Posljednji slučaj pada s visine u kojemu je radnik zadobio teške tjelesne ozlijedi zabilježen je početkom tjedna u Svetom Ivanu Zelin, sve o nemilom događaju pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap