Pretraga

Neobična reklama tvrtke za postavljanje PVC stolarije osvojila je internet

A- A+

Reklame za građevinske obrte i usluge ponekad su zaista kreativne. Jedna se uz veliki broj lajkova i dijeljenja širi TikTokom i ostalim društvenim mrežama. Tvrtka ‘Stolarija Stanišić’ snimila je reklamu u kojoj podsjećaju na važnost ‘dihtanja’ PVC prozora. Neuobičajenom reklamom, uspjeli su zainteresirati javnost za svoju tvrtku koja se bavi izradom i postavljanjem ALU i PVC stolarije.

Reklama Stolarije Stanišić

Reklama ‘Stolarije Stanišić’ | Foto: screenshot Alu i pvc stolarija Stanisic/TikTok

Danas ako nemaš dobru reklamu, kao da i ne postojiš. Shvatila je to tvrtka ‘Stolarija Stanišić‘. Marketinška osviještenost motivirala ih je da snime nešto potpuno drugačije. Reklama je postala viralna na društvenim mrežama, a na TikToku ima više od 100 tisuća lajkova i 15 tisuća dijeljenja.

U reklami prvo vidimo ženu kako iz dvorišta kroz otvoren prozor viče na svojeg muža. Govori mu da opet ništa ne radi. Nije sredio dvorište niti pokupio djecu iz vrtića. Zatim kamera prelazi na njezinog muža koji stoji s druge strane prozora, u kući. Obučen je u radno odijelo.

@alu.i.pvc.stolarijDihtovanje je jako bitno!♬ original sound – Alu i pvc stolarija Stanisic

Kako se žena dere na njega, muž polako zatvara prozor uz riječi: ‘Ovo lako može da se reši, dihtovanje je jako bitno’. Zatim on potpuno zatvara PVC prozor na kući, a ženino deranje više se ne čuje.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Majstori naišli na klavir pa zasvirali Šabana: Oduševili internet

Tvrtka ‘Stolarija Stanišić’ na svojem TikTok profilu ima još nekoliko videozapisa u kojima promovira svoj rad. Bave se izradom i ugradnjom ALU i PVC stolarije.

Pogledajte ovdje kako je radnik na gradilištu opasnim letom sa skele, držeći se samo za sigurnosni pojas, uzdrmao društvene mreže.

Copy link
Powered by Social Snap