Pretraga

Cibonin toranj ima novog vlasnika: Najavljena i cjelokupna obnova tornja

A- A+

Društva Agram Grupe i Fortenova Grupa okončali su transakciju kupoprodaje i preuzimanja Ciboninog tornja. Najavljene su i značajne investicije u po pitanju obnove tornja.

cibonin toranj

Cibonin toranj, foto: Visual Hunt; ruscca

Izvršni direktor za financije Agram EEIG-a Emil Mihalina izrazio je zadovoljstvo tom kupoprodajom i najavio značajne investicije u cjelokupnu obnovu Ciboninog tornja, piše Index.hr.

Izdvojeni članak

Prodan Cibonin toranj, jednu od najpoznatijih zgrada u Zagrebu kupio je Agram Koncern

– Aktivnosti u tom pravcu već su započete. Okončanjem projekta Cibona će biti vraćena u segment prvoklasnih poslovnih nekretnina Grada Zagreba, a Agram će dodatno utvrditi poziciju vodećeg investitora u poslovne nekretnine u Republici Hrvatskoj, kazao je Mihalina.

Podsjećamo, Fortenova grupa i Koncern Agram su krajem veljače potpisali ugovor o kupoprodaji nekretnina koje u sklopu poslovnog tornja Cibona u Zagrebu u vlasništvu ima Fortenova grupa. Riječ je o uredskim prostorima na 16 katova ovog tornja i garažnom prostoru, što ukupno čini oko 6.700 četvornih metara površine. Kupoprodajna cijena je prema ugovoru poslovna tajna. Više o tome pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap