Pretraga

Državne nekretnine u zakup daju poslovne prostore, pogledajte na kojim lokacijama i po kojim cijenama

A- A+

Državne nekretnine d.o.o. objavile su treći javni poziv za zakup državnih poslovnih prostora i garaža. Najviše prostora očekivano se daje u zakup u Zagrebu, a prostori i garaže daju se u zakup i u drugim hrvatskim gradovima. Prostor u prvoj gradskoj zoni nudi se u Splitu i Matuljima, u drugoj gradskoj zoni u Rijeci te u Zagrebu u trećoj gradskoj zoni. Pregledi poslovnih prostora i garaža trajat će od 8. do 12. travnja 2024., a prijave traju do 26. travnja, do podneva.

prostor za zakup Zagreb, Božidara Adžije | foto: Državne nekretnine

Državne nekretnine d.o.o. objavile su treći ovogodišnji javni poziv za zakup poslovnih prostora i garaža u vlasništvu Republike Hrvatske. Rok za predaju ponuda je 26. travnja 2024. godine do 12 sati, stoji u priopćenju za medije iz Državnih nekretnina d.o.o.

Trećim natječajem ove godine, država u zakup daje ukupno 10 poslovnih prostora u Zagrebu, Varaždinu, Iloku, Splitu, Rijeci, Matuljima, Puli i Stivanu na Cresu, kao i 21 garažu. Od 21 garaže u zakup se u Varaždinu daju dvije i jedna u Rijeci, a preostale garaže daju se u zakup u Zagrebu.

Izdvojeni članak

HZMO rasprodaja nekretnina: Prodaju se stanovi i poslovni prostori već od 377 eura za kvadrat

Poslovni prostori prve gradske zone u zakup se daju u Splitu i u Matuljima. Splitski prostor za zakup u blizini je Starog placa, iliti starog Hajdukovog igrališta te blizu Starog rodilišta na adresi Matoševa 1. Prosječna mjesečna zakupnina na zakup 120 kvadrata iznosi 1.678,74 eura. U Matuljima, na Kastovskoj cesti 3 ponuđen je manji prostor, površine od oko 40 četvornih metara, po početnoj cijeni zakupnine od 265,23 eura.

U Rijeci se u zakup daje prostor smješten u drugoj gradskoj zoni, na adresi Školjić 7B, uz istoimeno parkiralište, a početna zakupnina za prostor veličine 76 kvadrata bit će 1.672,00 eura. Prostori treće gradske zone u zakup se daju u Zagrebu, pri čemu je početna mjesečna zakupnina za veći prostor površine 187,90 kvadratnih metara, na adresi Božidara Adžije 29, 968,69 eura. Manji prostor od 31 kvadrata iznajmljivat će se na Omiškoj 22 na Knežiji, a početna mjesečna zakupnina bit će 208,32 eura.

prostor za zakup Zagreb, Radauševa | foto: Državne nekretnine

Pregledi poslovnih prostora i garaža kreću prema terminima objavljenima u javnom pozivu 8. travnja 2024. godine, a trajat će do 12. travnja 2024. Državne nekretnine d.o.o. zainteresirane ponuditelje pozivaju da svoje ponude dostave na adresu Državnih nekretnina, na Planinsku 1 u Zagrebu – osobno ili poštom. Ponude će se javno otvarati 26. travnja 2024. u 13:30 sati.

Detaljne informacije o prostorima mogu se pogledati na poveznici: Natječaj za zakup poslovnih prostora 3/24.

Primijećeno je kako su cijene državnih poslovnih prostora u posljednje vrijeme prilično porasle, a više o tome pročitajte ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap