Pretraga

Hotel u Novigradu ulaže 35 milijuna kuna u obnovu, cilj im je produljiti sezonu

A- A+

Hotel Aminess Maestral u Novigradu ima nova ulaganja u svoje ugostiteljski sadržaj, uložit će se 35 milijuna kuna s dugoročnim ciljem da produlji ljetnu sezonu na ostala godišnja doba. To bi vrlo vjerojatno moglo poći za rukom jer imaju veliku ponudu obiteljskog, sportskog i wellness sadržaja.

Hotel Aminess Maestral Novigrad | Aminess Maestral

Turistička kompanija Aminess započela je s rekonstrukcijom smještajnog dijela hotela Aminess Maestral u istarskom Novigradu. Riječ je o investiciji vrijednoj 35 milijuna kuna, a ovom će se rekonstrukcijom zaokružiti i privesti kraju kompletno novo uređenje hotela Aminess Maestral s četiri zvjezdice. Otvorenje hotela očekuje se već na proljeće 2022. godine, prenosi Poslovni Dnevnik. Aminess Maestral, osim u Novigradu, ima svoje hotele i u Makarskoj, Njivicama na otoku Krku, u Korčuli i Orebiću.

Izdvojeni članak

Zbog odličnih rezultata ove godine, Adris grupa planira daljnje ulaganje u zagrebačke i splitske hotele

Hotel Aminess Maestral Novigrad | Aminess Maestral

Aminess ovom investicijom u potpunosti uređuje tristo soba i kupaonica hotela Aminess Maestral, a posebna pažnja posvetit će se modernom dizajnu i uređenju za što je angažiran arhitekt Višen Slamar iz renomiranog, porečkog arhitektonskog studija Tissa, javljaju iz kompanije Poslovnom Dnevniku.

Izdvojeni članak

U Splitu i Podstrani prodaju se dva skupa hotela, pogledajte koliko vrijede

Hotel Aminess Maestral Novigrad | Aminess Maestral

Uz podizanje kvalitete usluge i iskustva boravka u hotelu, dugoročni cilj ove renovacije je produljiti sezonu hotela Aminess Maestral na cijelu godinu, s obzirom na ponudu čitavog niza obiteljskih, wellness te sportskih sadržaja. Osim investicija u hotelske sobe, Aminess dogodine planira uložiti dodatna sredstva u podizanje kvalitete ovog hotela.

Hotel u Novigradu ulaže 35 milijuna kuna u obnovu, cilj im je produljiti sezonu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap