Pretraga

U Splitu i Podstrani prodaju se dva skupa hotela, pogledajte koliko vrijede

A- A+

U Splitu i Podstrani prodaju se dva hotela, a svaki košta 20 milijuna eura. Pošto agenti imaju proviziju 3 posto, njihova zarada po pordaji hotela bi trebala biti 600.000 eura za svaki. U oglasima na Njuškalu nije previše otkriveno jer će ozbiljni i zainteresirani kupci poslati upit na koje će agenti dati primjerene odgovore.

Oglas za hotel u Podstrani | Njuškalo

Jedan hotel nalazi se u centru Splita, a drugi u Podstrani. Nije točno specificirano zašto nema barem nekih detalja vezanih za hotel, pojasnila je jedna agentica nekretninama za Slobodnu Dalmaciju.

– Ne znam koji su to hoteli, kolege iz drugih agencija očito ne žele da se sazna ime vlasnika. Znate, vrijedne nekretnine ne trebaju pomoć novina i portala, one se brzo prodaju, zato i vlasnici ne žele u javnost. Ja prodajem nekoliko vila i stanova koji koštaju jako puno i vlasnicima tih objekata ne pada napamet ići u novine, izjavila je agentica za Slobodnu.

Na oglasu za Splitski hotel piše da ima oko 2.000 metara kvadratnih stambenog prostora, tri spojena objekta, 38 soba, dva restorana, wellness, bazen i još neke sadržaje.

Hotel u Podstrani je nešto veći, ima 3.700 metara kvadratnih stambenog prostora, zemljište je na 2.400 kvadrata. Hotel sadrži 57 soba, dva penthousea, wellness, restoran, bazen, parking itd.

Screenshotove oglasa na Njuškalu možete pogledati ispod teksta.

Oglas za hotel u Splitu | Screenshot/Njuškalo

 

Oglas za hotel u Podstrana | Screenshot/Njuškalo

Copy link
Powered by Social Snap