Pretraga

Izdana građevinska dozvola za novi trgovački centar u Virovitici

A- A+

U virovitičkoj Poduzetničkoj zoni III uskoro kreće izgradnja novog trgovačkog centra Stop Shop. Za objekt je izdana građevinska dozvola, a od investitora se osim urbanog uređenja zemljišta očekuje i otvaranje novih radnih mjesta. Riječ je o 11. maloprodajnom Stop Shop parku u Hrvatskoj, brandu tvrtke Immofinanz koja svoju filozofiju razvoja temelji na izgradnji poslovnih prostora u nizu povezanih brzo i lako dostupnim parkirališnim prostorom. Kategoriziraju se još i kao ‘kvartovski’ trgovački centri.

stop shop

stop shop | foto: stop shop promo

Grad Virovitica uskoro dobiva novi trgovački centar Stop Shop. Upravni odjel za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Virovitice izdao je građevinsku dozvolu za njegovu gradnju.

Riječ je o 11 maloprodajnom Stop Shop parku u Hrvatskoj, brandu tvrtke Immofinanz. Naime, Stop shop maloprodajni parkovi već se nalaze u 10 hrvatskih gradova – Osijeku, Valpovu, Ludbregu, Našicama, Kaštel Sućurcu, Velikoj Gorici, Gospiću, Daruvaru, Vinkovcima i Labinu. Virovitički Stop Shop će se graditi u Poduzetničkoj zoni III.

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Otvoren novi trgovački centar na Branimirovoj: Izgrađen u samo osam mjeseci

Stop shop brend trenutno broji preko 130 maloprodajnih parkova u središnjoj i istočnoj Europi. Riječ je o centrima za kupovinu ‘u susjedstvu’ koji nude široki izbor svakodnevnih proizvoda – od odjeće, obuće, kućnih potrepština i namještaja pa sve do proizvoda za djecu i kućne ljubimce. Njihova je filozofija ‘pristupačnost’ koja kupcima osigurava mogućnost brze kupnje, s parkirališnim prostorima ispred svake trgovine.

Potražite ovdje detalje o svim zagrebačkim trgovačkim centrima.

Copy link
Powered by Social Snap