Pretraga

Ovakvu kuću u Slavoniji još niste vidjeli: Prodaje se vila u mramoru za koju je namještaj izrađen u Indiji

A- A+

Nije rijetkost da se na portalima i stranicama namijenjenim za prodaju nekretnina osim brojnih, po ničemu posebnih, oglasa nađu i oni vrijedni pažnje mnogih koji su u potrazi za savršenim domom.

Foto: Njuškalo

Velebna kuća u Briješću u Osječko-baranjskoj županiji, na prodaju je, na servis Njuškalo, stavljena početkom mjeseca te je do sada prikazana više od 35.000 puta.

– U predgrađu Osijeka na vrlo mirnoj lokaciji, okružena zelenilom, nalazi se građevina vrlo upečatljive unutrašnjosti. Sam ulazak u posjed pokazuje nam da se radi o vrlo kvalitetnoj izvedbi s puno maštovitih detalja, piše u uvodu oglasa.

Foto: Njuškalo

U nastavku stoji kako su vrlo pomno birane porculanske pločice visokog sjaja s ornamentikom koje se uklapaju u prostor slobodnog pogleda, dok se u unutarnji dio ulazi kroz velika, visoka dvokrilna vrata – ručno rađena od slavonskog hrasta.

Vila od 5 spavaćih soba

Unutarnji prostor vile krase posebno izrađene stepenice koje vode na kat te da su stupići izrađeni od poznatog visokokvalitetnog tokarenog kararskog mramora dok je stepenište izrađeno od afričkog granita.

Foto: Njuškalo

– Cijeli dio stepenica obasjan je toplom sunčevom svjetlošću koja dolazi kroz prozore krovne kupole. Vila ima osam soba – pet spavaćih soba, teretanu, sobu za pranje odjeće i veliki dnevni boravak s kaminom koji je vrlo lijepo uklopljen u stil ove vile i čiji je okvir istog materijala kao i stupići stepeništa.

Foto: Njuškalo

Kuhinja i trpezarija su u posebnom dijelu iz kojeg se izlazi na vanjsku veliku terasu. U kuhinji prevladava ručno rađeni kuhinjski elementi te veliki obiteljski masivni, rezbaren stol i stolice od afričkog drveta, a namještaj vile je specifičan unikatan jer je posebno izrađen u Indiji, navode vlasnici.

Pogled na slavonsku ravnicu

Vila ima tri kupaonice, a dvije kupaonice imaju jacuzzi.

Foto: Unsplash

Iz kupaonice na katu izlazi se na balkon terasu koja je postavljena okolo kuće i daje prekrasan pogled na slavonsku ravnicu. I ovdje se pronalazi tokareni kararski mramor.

U dvorištu se nalazi garaža za tri vozila dok je ispod garaže, u suterenu, vinski podrum ispod cijele površine, a uz ovo imanje koje se prostire na 6772 m2 ide i 1,5 ha plodne slavonske zemlje, oranice, stoji u opisu kuće koja je, čini nam se, zainteresirala mnoge.

Foto: Njuškalo

Cijena ove kuće iznosi 590.000 eura, a oglas možete pogledati na LINK-u.

Copy link
Powered by Social Snap