Pretraga

Poljski napadač Lewandowski pokazao stan u centru Varšave: Ima pogled na cijelu metropolu, a cijena? Prava sitnica

A- A+

Poljak Robert Lewandowski (33) za mnoge je jedan od trenutno najboljih igrača svijeta. Napadač poljske reprezentacije, od 2014. igrač Bayern Munchena izuzetno se snalazi na nogometnom terenu, a to se pokazalo i na njegovom bankovnom računu. Tjedno zarađuje oko 400 tisuća eura, a to mu je omogućilo da si priušti stan u centru Varšave vrijedan osam miljuna eura.

Robert Lewandowski | Foto: Instagram, Youtube/screenshot

Stan se nalazi u neboderu Zlota 44 koji je visok 192 metra što znači da ovaj otac dvije djevojčice ima pogled na cijeli grad. U zgradi ima teretanu, kino, minigolf, bazene, spa, a vlasnik je postao 2016. godine. Inače, Zlota 44 je najviša stambena zgrada u Europskoj uniji i sama ta činjenica doprinosi luksuzu ove lokacije.

Zlota 44 | Foto: Unsplash

– Toranj nudi neke od najboljih stanova u Poljskoj, a sportski centar unutar njega omogućio mi je da mogu trenirati kad god poželim. Samo me kratka vožnja liftom dijeli od bazena, teretane ili masaže. To mi je bilo najvažnije pri kupovini stana, rekao je Lewandovski u videu ture stanom koji možete pogledati niže u tekstu.

Prema pisanjima poljskog Gola24, u prizemlju ove zgrade, Lewandowski ima pristup i vinskom podrumu kapaciteta 10 tisuća boca. Stan je u potpunosti projektiran po njegovim željama, a neboder je projektirao Daniel Libeskind, svjetski poznati arhitekt.

Copy link
Powered by Social Snap