Pretraga

U splitskoj Visokoj grade se dvije zgrade: Evo što će kupci dobiti za 3000 eura po kvadratu

A- A+

Dvije zgrade do travnja 2022. godine bit će izgrađene na splitskoj Visokoj. Dvije četverokatne zgrade nalazit će se na kilometar od plaže, a iz agencije za posredovanje navode kako će se u izgradnji stanova maksimalno iskoristiti svjetlo, kvalitetni materijali i tehnička rješenja. Evo što će sve budući vlasnici stanova dobiti za 3000 eura po kvadratnom metru.

Novogradnja Visoka | foto: Splitski Vali

Dvije četverokatne zgrade na splitskoj Visokoj dobile su naziv Kaktus 1 i Kaktus 2.

Diljem zemlje stanovi u novogradnji ne gube na popularnosti. Cijene na tržištu variraju iz dana u dan, no unatoč tome interes ne posustaje. U Splitu se trenutno grade dvije četverokatne zgrade, a predviđeni završetak radova je travanj iduće godine.

Prema podatcima agencije za posredovanje Splitski Vali cijena kvadratnog metra je oko 3000 eura.

Splitska novogradnja

Nove zgrade grade se na splitskoj Visokoj, a kako navode iz agencije, riječ je o vrlo privlačnoj lokaciji u blizini koje se nalaze brojni sadržaji poput kampusa, škole, ambulante, a tek kilometar zgradu dijeli od plaže.

Objekti Kaktus 1 i Kaktus 2 imat će ukupno 59 stanova, od jednosobnih do trosobnih stambene površine od 28 do 116 kvadratnih metara. Iz agencije za posredovanje Splitski Vali navode da su stanovi maksimalne iskoristivosti svjetla, kvalitetnih materijala i tehničkih rješenja.

Novogradnja Visoka | foto: Splitski Vali

– Svaka stambena jedinica je opremljena visoko kvalitetnim materijalima, od vanjskih i unutarnjih zatvora, pločica i parketa, podnog grijanja u kupatilima, klimatizacije u svim prostorijama do staklenih ograda na balkonima, navode iz agencije za Dalmatinski portal.

Za jedan trosoban stan od 55 kvadratnih metara u novim zgradama na Visokoj kupac će morati izdvojiti 166.590 eura što je 3.028 eura po kvadratnom metru. U stanu će za to dobiti kuhinju, blagovaonicu, dnevni boravak, tri spavaće sobe, kupaonicu i balkon.

Osim novih objekata projekt uključuje i izgradnju parkirnih mjesta za koje će kupci morati izdvojiti dodatan novac – za garažna mjesta 12.500 eura, a za mjesta na otvorenom 6.250 eura.

Novogradnja Visoka | foto: Splitski Vali

Copy link
Powered by Social Snap