Pretraga

Besplatna konferencija o održivoj gradnji: Saznajte sve o trendovima i rješenjima u energetici

A- A+

Studentska udruga SUPEUS okupit će studente, profesore i stručnjake na besplatnoj stručnoj konferenciji o održivoj gradnji. Konferencija će se održati 25. ožujka 2023. na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu s početkom u 10 sati. Pozvani su svi koje zanima edukacija o aktualnostima iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje.

održiva gradnja

Održiva gradnja, ilustracija | foto: Unsplash

Studentska Udruga za Promicanje Energetske Učinkovitosti i Savjetovanje – SUPEUS je interdisciplinarna udruga studenata koja objedinjuje različite tehničke i znanstvene discipline te stručne izvore, dotičući se aktualnih grana tehnologije, znanosti i gospodarstva. Jedan od najvećih projekta ove Udruge je Budućnost ugodnog stanovanja – BUS.

Ovo je dvanaesta po redu konferencija za studente pod nazivom ‘BUS 2023 – Budućnost ugodnog stanovanja’, a ovogodišnja tema je ‘Što je bilo, što će još biti?’. Tijekom cjelodnevnih predavanja će studenti, profesori i stručnjaci podijeliti svoje vizije budućih gradova.

Sudionici će govoriti o tehnologiji svojih ideja, kao i kreativnim inženjerskim rješenjima koja se mogu koristiti pri projektiranju i gradnji. Tijekom jednodnevnog seminara svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima istih.

Više informacija o radu Udruge možete pronaći na njihovoj službenoj stranici i društvenim mrežama. Dodatne informacije o ovogodišnjoj konferenciji mogu se također pronaći na službenoj web stranici projekta: SUPEUS | Konferencija BUS i službenom događaju BUS 2023 I Što je bilo, što će još biti? I Faceboook.

održiva gradnja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap