Pretraga

Bezobziran kradljivac provalio u kuću koja se gradi: Otuđio alate nužne za gradnju

A- A+

Nepoznati počinitelj je početkom tjedna provalio u objekt koji se gradi. U pitanju je kuća u Međimurju u kojoj je bezobzirni kradljivac otuđio električni alat i predmete namijenjene za njezinu izgradnju.

Provala | foto: Policijska uprava međimurska

Provala | foto: Policijska uprava međimurska

Krađa se dogodila u noći s ponedjeljaka na utorak, točnije, 27. na 28. ožujka 2023., u Grabrovniku, naselju u općini Štrigova u Međimurskoj županiji. Tamo je nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u izgradnji. Prilikom provale ukrao je različiti električni alat i druge predmete namijenjene za izgradnju kuće. Kako su izvijestili iz Policijske uprave međimurske, objekt je u vlasništvu 56-godišnjaka.

Izdvojeni članak

Policija traga za drskim kradljivcem: Ukrao rezač za keramiku i više odvodnih cijevi

Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća eura, a protiv počinitelja bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Podsjećamo kako smo već izvještavali o provalama u objekte koji su u izgradnji. Jedan od sličnih slučajeva je provala u pomoćni objekt vikendice u izgradnji. Drski provalnik ukrao je rezač za keramiku, više odvodnih cijevi i druge predmete. Više o tome možete pročitati ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap