Pretraga

Bira se predsjednik/ica HKIG-a na četiri godine: Objavljene kandidature

A- A+

Nakon što su izabrani članovi Skupštine, objavljeno je i tko su kandidati za predsjednika/icu HKIG-a. Predsjednik/ica HKIG-a će se izabrati na konstituirajućoj sjednici Skupštine, koja će se održati 21. siječnja.

Ilustracija, foto: Unsplash; Romain Dancre

Središnje izborno povjerenstvo utvrdilo je da je kandidacijski postupak za izbor predsjednika/ice Hrvatske komore inženjera građevinarstva u mandatu 2022.-2026. zaključen,  i pravovaljano proveden, a objavili su i imena kandidata za predsjednika/icu.

Dospjele su dvije pojedinačne kandidature: Nina Dražin Lovrec, dipl. ing. građ., koja je zaposlena u HKIG-u, i Berislav Rupčić, dipl. ing. građ., zaposlen u Geokonu Zagreb. Predsjednika/icu će se izabrati na konstituirajućoj sjednici Skupštine, koja će se održati 21. siječnja 2023. godine.

Izdvojeni članak

Objavljeni rezultati izbora: Poznato tko su novi članovi Skupštine HKIG-a

Na istoj sjednici će se odabrati i Upravni odbor i Nadzorni odbor Komore. Upute i pojašnjenja te obrasci za provedbu izbora članova HKIG dostupni su ovdje ili u Službi za izbore 2022, kao i na telefonskim brojevima 01/5508-447 i 01/5508-450. Objavljena su imena novih članova skupštine, a o tome možete više pročitati ovdje. Donosimo i odluku Središnjeg izbornog povjerenstva.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Imena odabranih članova

Copy link
Powered by Social Snap