Pretraga

Motivacija za poduzetnike početnike: Dodijeljeno prvih milijun kuna za razvoj poduzetništva

A- A+

Zagrebačka županija krenula je s dodjelom bespovratnih sredstava za razvoj poduzetništva. Tako su u petak dodijeljeni ugovori ukupne vrijednosti milijun kuna za poduzetnike početnike.

Foto: Unsplash

Temeljem javnog natječaja sredstva u iznosu do 15.000 kuna dobio je 71 poduzetnik početnik s područja Zagrebačke županije, a ugovore im je u Zaprešiću uručio župan Stjepan Kožić.

Uskoro slijedi i dodjela 6 milijuna kuna bespovratnih sredstava poduzetnicima koji se bave proizvodnim i neproizvodnim djelatnostima.

Izdvojeni članak

Na području jedne županije uručene odluke za financiranje 12 komunalnih projekata

Bespovratna potpora

– Samo u ovoj godini Zagrebačka županija osigurala je ukupno 9,1 milijuna kuna bespovratnih potpora za svoje poduzetnike. Kada je riječ o regionalnoj razini, mislim da neću pogriješit ako kažem da se s ovakvim iznosom može pohvaliti rijetko koja županija. Danas smo dodijelili ukupno milijun kuna poduzetnicima početnicima, ali ovakva druženja čekaju nas i s poduzetnicima koji su ostvarili potpore za proizvodne i neproizvodne djelatnosti u ukupnom iznosu od 6 milijuna kuna, a tu je 2,1 milijun kuna covid potpora, rekao je župan Kožić.

Mnogo uspjeha u poslovanju  poduzetnicima poželio je i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk koji je istaknuo kako je jedna od odlika Zagrebačke županije da znatno ulaže u gospodarstvo i mlade, priopćili su na stranicama Zagrebačke županije.

Motivacija za poduzetnike početnike: Dodijeljeno prvih milijun kuna za razvoj poduzetništva
Share via
Copy link
Powered by Social Snap