Pretraga

[FOTO] Za rubriku vjerovali ili ne: Pogledajte kako je uređen novi ‘podvožnjak’ na zapadu Zagreba

A- A+

Na jednoj od najprometnijih ulica zapadnog djela Zagreba, Škorpikovoj, izvode se radovi na sanaciji željezničkog podvožnjaka. Pošto se radi o velikoj dnevnoj koncentraciji vozila, prijedlog Zagrebove alternativne rute je upitan.

Podvožnjak Dubravica | foto: čitatelj portala bauštela.hr

Dok je Škorpikova zatvorena za promet, Grad preporuča obilazak ulicom Dubravica na dijelu od Huzjanove do Samoborske ceste. Promet će biti jednosmjeran i dozvoljen od 5 do 14 sati. Od 14 do 5 sati prometovati će se suprotnim smjerom, od Samoborske prema Huzjanovoj. Treba naglasiti da se radi o pothodniku ispod Aleje Bolonje koji je namjenjen pješacima, a sada privremeno i motornim vozilima.

Podvožnjak Dubravica | foto: čitateljica portala bauštela.hr

Navedena privremena regulacija prometa uspostaviti će se od ponedjeljka 04.07.2022. godine do ponedjeljka 11.07.2022. godine. Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji uz asistenciju prometnog redarstva. Iz Grada mole za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. Podsjećamo, podvožnjak u Škorpikovoj će biti zatvoren do 26. 07. 2022. godine, a više o tome možete pročitati ovdje.

Izdvojeni članak

Zagrepčani, pripremite se na gužve: Radovi na cesti, zatvara se i podvožnjak u Škorpikovoj

Zebra koja ne vodi nikamo

Rješenje prometnog čepa je samo po sebi neobično. Šlag na tortu je samo novo nacrtana zebra koja je postala hit na društvenim mrežama. Pješački prelaz koji prelazi preko ulice Dubravica, od stubišta pothodnika direktno u zid.

Podvožnjak Dubravica | foto: čitatelj portala bauštela.hr

Copy link
Powered by Social Snap