Pretraga

HKOIG organizira webinar za inženjere geodezije: Kako koristiti eGrađevinski dnevnik?

A- A+

HKOIG u suradnji s Ministarstvom graditeljstva organizira webinar ‘Upute za korištenje aplikacije eGrađevinski dnevnik’. Cilj je osposobiti inženjere geodezije za korištenje aplikacije koja će se uskoro početi koristiti. Webinar će trajati dva akademska sata, a polaznicima će se i dodijeliti dva akademska sata stručnog usavršavanja.

Ilustracija, foto: Unsplash; Glenn Carstens-Peters

U srijedu, 21.9.2022. s početkom u 16.00 sati, održat će se u organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije webinar na temu korištenja aplikacije eGrađevinski dnevnik. Cilj webinara je ovlaštene inženjere geodezije osposobiti za korištenje aplikacije eGrađevinski dnevnik, odnosno urednog ispunjavanja eGrađevinskog dnevnika, ali i uputiti u prava i obaveze ovlaštenih inženjera geodezije u postupcima gradnje bilo u svojstvu izvođača geodetskih radova ili nadzornih inženjera.

Predavači će biti Marija Novaković, viši stručni referent, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Uprava za nadzor, žalbe, razvoj informacijskog sustava i digitalizaciju i  Josip Vejmelka, dipl.ing.geod., stručni tajnik, Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije

Izdvojeni članak

Bliži se datum uvođenja eGrađevinskog dnevnika: Objavljene upute za korištenje sustava

Webinar će se održati online, putem Adobe Connect platforme Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će dostavljene na dan predavanja. Prijave su moguće do 21.9.2022. do 7 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca, što možete napraviti ovdje. Prisustvovanje webinaru je bez naknade. Broj mjesta nije ograničen. Više o eGrađevinskom dnevniku možete saznati ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap