Pretraga

Izdvojili smo snimke užasnih uništenja građevina i infratrukture u Ukrajini

A- A+

Uskoro će biti tjedan dana od početka rata u Ukrajini, a ruske vojne snage su uništile velik broj ukrajinske infrastrukture. Napravili smo sažetak fatalnih destrukcija ukrajinske infrastrukture.

Zgrada u Kijevu | Screenshot/Youtube

Kada pješačka ruska vojska nije uspjela napredovati brzinom kao što su očekivali, vrh Rusije je naredio bombardiranje ukrajinskih gradova. Svi opkoljenim gradovima nanijeta je šteta, a mi smo izdvojili viralne snimke ukrajinskih građevina i infrastrukturnih objekata koji su nastradali, treba naglasiti da u videima ima užasnih prikaza i nije za sve. Nadamo se da ovu listu nećemo morati nadopunjavati.

Naftovod u Vasilkiju

Dvije jake eksplozije dogodile su se tijekom noći u blizini Kijeva. U napadu je pogođeno skladište nafte i izbio je ogroman požar.

Ovdje se vidi snimka neba iz daleka kako ga vatra, koja je izbila na naftovodu, osijava.

Černobilu se povećala radijacija

Tijekom napredovanja ruske vojske na istoku, znanstvenici su zabilježili povećanu radijaciju, neki kažu i do 20 puta, zbog nepravilnog rukovanja reaktorima nakon što je posjed preuzela ruska komanda.

Uništene stambene zgrade

Raketirana stambena zgrada u Kijevu u kojoj je još bilo i stanovnika. Iako je dio zgrade potpuno uništen, uspjela je ostati stajati.

Bombardiranje centra Harkova

Posljednji veći raketni napadi dogodili su se u Harkovu, na jednom od glavnih trgova gdje se nalazi zgrada lokalne vlade.

Ovako centar Harkova izgleda nakon eksplozije iznad.

Copy link
Powered by Social Snap