Pretraga

Na Pelješcu se gradi novo naselje s 12 luksuznih vila

A- A+

Potpuno novo naselje planira se izgraditi u Dračama na Pelješcu nakon već obavljene parcelacije i raščišćavanja velikog zemljišta. Ovdje bi trebalo biti podignuto najmanje 12 luksuznih vila, a vlasnici su mahom žitelji BiH kojima je Pelješac od uvijek bio omiljena destinacija za odmor u Hrvatskoj.

kompleks vila Pelješac | foto: Ministarstvo graditeljstva

kompleks vila Pelješac | foto: Ministarstvo graditeljstva

U Dračama na Pelješcu, na top lokaciji, pedesetak metara od morske obale, gradi se naselje luksuznih vila, a svi kupci su osobe s adresama u BiH ili porijeklom iz te države, uključujući i vlasnike zagrebačke kompanije ‘Polog graditeljstvo’ koja je uknjižena na tri zemljišta, piše dubrovacki.slobodnadalmacija.hr.

Izdvojeni članak

Sv. Filip i Jakov: Na prodaju 60 luksuznih rezidencija u novom resortu Jake Andabaka

Svi pojedinačni projekti na ovoj lokaciji u procesu su ishođenje građevinskih dozvola. Dio zahtjeva podnesen je proljetos, a u studenom. Realizacija za nekoliko njih već je u pripremi.

Pelješac od uvijek bio omiljena destinacija za odmor u Hrvatskoj. Potvrđuje to i Halid Bešlića koji ovdje planira gradnja, a na Pelješcu će navodno graditi vilu i poznati bosanskohercegovački nogometaš Amar Rahmanović. Uz to, pišu mediji iz susjedstava, Halidova prva susjeda navodno će biti Fügen Kačapor, Turkinja s bečkom adresom, Miss turske dijaspore.

Copy link
Powered by Social Snap