Pretraga

Orgije na baušteli: Zbog skandalozne snimke pali otkazi i razvod, snimatelja prebili, a firma izgubila milijune

A- A+

Nakon što je prije nekoliko dana isplivala snimka na kojoj se grupa srpskih građevinskih radnika zabavlja na gradilištu u Torontu, otkriva se sve više bizarnih detalja ovog događaja. Podnijeti su zahtjevi za razvode, muškarac koji je napravio snimku je u komi, a privatna tvrtka je izgubila milijunske ugovore.

Foto: Twitter; screenshot

Grupa građevinskih radnika unajmila je striptizetu kako bi proslavila umirovljenje jednog kolege. No ono što radnici nisu ni slutili je da će snimka razuzdane zabave završiti na društvenim mrežama i doslovno uništiti brakove ali i firmu, piše Žena.rs.

Bizarna snimka na kojoj su radnici ljubili i polijevali votkom striptizetu nedugo nakon objave se proširila Twitterom, nakon čega je uslijedio val otkaza i nastavak niza nesretnih događaja.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Vrući spotovi na baušteli: Gradilište postalo set čak i za jedan hrvatski hit

Obitelji su traumatizirane

– Srpska zajednica bruji o ovome. Izašao je 15-minutni video u kojem se vide uglavnom stariji ljudi koji su slavili odlazak kolege u penziju uz zvukove srpskih narodnjaka, rakije i pipanje sa striptizetom, a sve bez distance i maski što je za razliku od Srbije u Kanadi veliki ne-ne.

Navodno su svi sudionici Srbi, što se lako može utvrditi kada se čuje snimka. Epilog ove nesretne avanture je da su tih sedam, osam srpskih obitelji traumatizirane te duboko pogođene. Podnijeti su zahtjevi za razvode brakova, dečko (jedini ispod pedeset godina u društvu) koje je snimao je u komi nakon debelih batina. Privatna tvrtka je izgubila milijunske ugovore, a svi zaposleni dobili su otkaze. Tragičan ishod nevjerojatne gluposti, napisao je jedan komentator.

Izdvojeni članak

Bauštelac iz BiH prevario otočanina: Dogovorio radove, a nije ih napravio

Otpušteni radnici

Sve se dogodilo na građevinskom zemljištu Mattamy Homes, a radnici su iz firme Nelmar Drywall.

Mattamy Homes u izjavi su kazali kako nisu imali nikakva saznanja o tome da se održava ovakvo okupljanje dok je firma Nelmar Drywall otpustila sve radnike. Rezidencijalno građevinsko vijeće Ontarija dalo je izjavu u kojoj su istaknuli kako je situacija “odvratna” posebno zato što potvrđuje stereotip da su “radnici na građevini mizogini”.

Iz tvrtke Nelmar Drywall su kazali kako će ubuduće poduzeti sve korake i povećati nadzor nad radnicima kako se ovakvo što ne bi ponovilo.

 

Copy link
Powered by Social Snap