Pretraga

Bauštelac iz BiH prevario otočanina: Dogovorio radove, a nije ih napravio

A- A+

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su dva kriminalistička istraživanja na području Paga. Jedno nad 40-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine kojega se sumnjiči za prijevaru u gospodarskom poslovanju te drugo nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom.

novac

Novac | foto: Josipa Vrankulj

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 40-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine sumnjiči ga se za prijevaru u gospodarskom poslovanju.

Naime, sumnjiči ga se da je kako odgovorna osoba građevinskog poduzeća tijekom 2018. godine sklopio ugovor o gradnji nekretnine na području Paga s rokom dovršetka radova do lipnja 2019. godine, nakon čega mu je 62-godišnji vlasnik nekretnine na ime ugovorenih radova u više navrata isplatio ugovoreni novčani iznos, ukupno više od 1.500.000,00 kuna, dok dogovorene  radove nije izvršio u potpunosti.

Protiv 40-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare u gospodarskom poslovanju.

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za prijevaru. Sumnjiči ga se da je početkom godine primio novčani iznos na ime popravka teretnog vozila, a koje popravke nije izvršio te tako oštetio 64-godišnjakinju za nekoliko tisuća kuna.
Protiv 31-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog prijevare.

Copy link
Powered by Social Snap