Pretraga

U Petrinji čovjek prodao mobilnu kućicu koju je nakon potresa dobio na privremeno korištenje

A- A+

Utvrđeno je da je Petrinjac prodao kućicu još u ožujku, a prodana je tvrtki sa sjedištem u Zagrebu. Mobilnu kućicu dobio je na privremeno korištenje jer je njegov objekt stradao od potresa koji je pogodio Banovinu.

Policija

Zbog sumnje u kazneno djelo utaja i pomaganje u navedenom kaznenom djelu, policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 38 i 33 godine. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 38-godišnjak s područja Petrinje, u ožujku, prodao mobilnu kućicu tvrtki sa sjedištem u Zagrebu, koja mu je ustupljena na privremeno korištenje uslijed oštećenja njegovog stambenog objekta u potresu, objavili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 33-godišnjak pomogao u počinjenje navedenog kaznenog djela na način što je u ime kupca, osumnjičenom 38-godišnjaku predao novčani iznos, iako je znao da ju isti nije smio prodati. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno posebno izvješće.

Copy link
Powered by Social Snap