Pretraga

Stigli smo do prvih tisuću pratitelja na našem Instagramu!

A- A+

Portal bauštela.hr na hrvatskom medijskom nebu nalazi se tek nešto više od 6 mjeseci, a prvi rezultati se polako počinju bilježiti. Jedan od njih je svakako i broj pratitelja na Instagram profilu, kojih smo upravo sakupili preko 1.000!

Pratite nas i na Instagramu!

Bauštela.hr je nastao s ciljem da postane digitalno glas gradilišta. To znači da želimo medijski pratiti sva ona zbivanja koja se događaju na, ali i oko, nekog gradilišta. Od projektiranja, odabira lokacije, pronalaska investitora i izvođača, preko same izvedbe i odabira materijala, do uređenja i prodaje izgrađenog prostora.

Prepoznali smo u medijskom svijetu jednu rupu u informiranju o svim zbivanjima unutar građevinskog sektora, i dali smo si zadatak da tu rupu i ispunimo! Zadali smo si velik zadatak, ali u taj izazov smo ušli spremni!

U otprilike 6 mjeseci rada prepoznali su nas i čitatelji, pa smo tako na našoj Facebook stranici okupili preko 25.000 pratitelja. Danas slavimo prvu tisućicu na našem profilu na drugoj društvenoj mreži – Instagramu!

Ako imate profil na Instagramu, svakako nas zapratite! Ondje svakodnevno objavljujemo smiješne i interesantne crtice iz bauštelskog života, a putem Instagram Storyja možete pronaći najnovije vijesti s portala bauštela.hr.

Osim što nas možete pratiti na Facebooku i Instagramu, to možete učiniti i putem Twittera!

Također, priključite se našoj grupi Dnevna doza bauštele, u kojoj možete dijeliti fotografije i iskustva direktno s gradilišta s ostalim članovima!

Stigli smo do prvih tisuću pratitelja na našem Instagramu!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap