Pretraga

I vas živcira prašina u vašem domu? Donosimo rješenje za vaše probleme!

A- A+

Možda i najgora stvar koja postoji pri održavanju doma jest ta da neprestano se stvara prašina. Ovisno o tome gdje živite, prašine će biti više ili manje. Naravno, najbitnije jest kako vaš dom izgleda, odnosno je li prašina vidljiva ili ne. U svakom slučaju, vjerujemo da vam prašina stvara dosta problema, a danas imamo jednostavno rješenje.

Ilustracija, foto: Unsplash; Towfiqu barbhuiya

Prašinu ju potrebno brisati često – barem jednom tjedno, a vrlo moguće i češće ako imate svijetle, sjajne površine na kojima se apsolutno sve vidi. No, zahvaljujući društvenim mrežama, ljudi sada dijele svoje male ‘trikove’ pomoću kojih si olakšavaju situaciju.

Izdvojeni članak

Mučite li se i vi s čišćenjem prozora? Donosimo pet savjeta koji će vam olakšati život

Današnji trik smo našli na Instagramu u Reelsima, gdje je Carolina McCauley podijelila svoj recept za borbu s ovom ‘nemani’. Sve što će vam trebati su dvije čaše vode, četvrt čaše octa, žličica maslinovog ulja, 3 kapi deterdženta za pranje suđa i 20 kapi bilo kojeg citrusnog eteričnog ulja. To pomiješajte i s time pošpricajte površine i jednostavno pređite s krpom. Učestalost čišćenja će se ubrzo smanjiti na jednom do dva put mjesečno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Carolina Home Hacks Queen (@carolina.mccauley)

I vas živcira prašina u vašem domu? Donosimo rješenje za vaše probleme!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap